Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-06-20 18:10

Де відпочити з дітьми влітку? Чи існує бюджетний варіант?

Цікаво, Ви купаєтеся в місцевих водоймах?
У нас в Дніпропетровську море таких варіантів бюджетного щоденного відпочинку. Є річки (Дніпро, Самара), різні кар'єри. Наші малі вперше побачили велику воду. Захвату було море!
Звичайно, хочеться, щоб була можливість виїхати кудись подалі, можна навіть сказати, де чистіше :-). Але, на жаль, не часу, не коштів поки на це немає. Тому задовольняємося, тим, що є. Хочеться, щоб малюки гартувалися, отримали вітамін Д3 від сонечка, подихали свіжим повітрям.
Додаю фото місцевого кар'єру (його ще тут називають ямою). Чисто, поки що вода не цвіла.
10

Коментарі 13

  • 2015-06-20 21:34
    Я думаю, что у каждого своя планка брезгливости к водоёмам. Днепр хоть и имеет быстрое течение, но вода в нем от желтого до коричневого цвета. Лично я не люблю Днепр как место для купания, но мы систематически ездим к нему на шашлыки.
    • 2015-06-21 13:27
      А на фото 10 я заметила двух блондиночек с детками и пузатеньким мужчиной в зеленой футболке ))))
  • 2015-06-20 22:45
    Ми купаємося. У нас Дніпро, дуже гарний пляж. Але ми ходимо на річку Сухий Кагамлик — вона менша, але тепліша і немає течії сильної. Санстанція кожного літа находить якусь каку на меншому пляжі, та все одно людей повно. А в цьому році взагалі коштів немає в людей нікуди їхати, на пляжах аншлаг
  • 2015-06-22 14:15
    Я теж свого часу вивозила своїх дітей до своєї бабусі в Полтавську область на річку Псьол. Так дітки там не погано оздоровлювалися, звичайно це не Чорне море, але вода, а діти дуже люблять купатися. Поки ще червень, то можна ходити на такі водойми, але дітки ще маленькі і не варто сильно захоплюватися такими водоймами, це ж не річка...(((
  • 2015-06-22 16:34
    Ми ходимо на річку тільки на шашлики, синок в мене надто маленький щоб з ним вводу залазити три рочки всього, до того ж в нас протікає тільки прут, досить невелика гірська річка, і дуже холодна. Але я в ній з дитинства купаюсь і не бачу в цьому нічого такого. На море так чи інакше на все літо не поїдеш, а сидіти вдома коли гарна погода не хочеться
  • 2015-06-24 12:03
    Як на мене, так дуже навіть непогане місце для відпочинку влітку. Головне - щоб діти були під пильним наглядом. Гарні фото, так і не зрозумів, чого даний кар'єр називають ямою. До речі, щодо бюджетного відпочинку з дитиною на морі то, як мені здається, краще Азовського моря не знайти - там і недорого, і море не глибоке, і тепле, тому малеча зможе проводити там багато часу.
  • 2015-06-25 00:55
    Якщо діти маленькі, то набагато краще і корисніше відпочивати не далеко від дому. Дітям не потрібно буде проходити акліматизацію, а отже кожна година відпочинку пройде з користю. Минулого літа ми їздили с чотирірічною племенницею відпочивати на Азовцьке море і тільки на четвертий день нашого перебування там дитина зрозуміла чому вона там знаходилась.
  • 2015-06-25 15:08
    Ми влітку на дачі відпочиваємо. Ліс, річка, свіже повітря, свіжі фруткти і овочі - чим не курорт:) Річка не відрізняється прозорістю води та чистотою, до того ж багато катерів, яхт і інших плавучих засобів пересування. Але малеча сидить цілий день у воді і дорослі їх витягують за руки-ноги звідти) Мені сподобався вислів Комаровського - місяць на дачі набагато краще, ніж тиждень на морі. Коли дитина бігає замурзана, боса і напівголодна - це буде більше користі на майбутній рік, ніж від моря:)
  • 2015-06-25 15:56
    Живу біля центрального міського пляжу, проте на Дніпрі не купаюся взагалі - дуже брудно. Свій внесок додають як бидло-відпочиваючі своїм сміттям, так і підприємства важкої промисловості - шкідливими викидами.
  • 2015-06-25 16:44
    У нас в Києві - проблема з водоймами. Купатися в Дніпрі небезпечно. Єдиний прийнятний варіант - озера. Але і їх кількість (мається на увазі - чистих озер) зменшується. Можна поїхати за місто та в нас нема авто, то на транспорті довго (дочка, поки доїдемо, мозок винесе).
  • 2015-06-27 16:13
    Зауважу, що не завжди відпочинок повинен бути біля водойми. Можна піти по ягоди, суниці, можна придумати ще 100 способів відпочити крім як пити пивко на пляжі) 
    А якщо дітей нема - то я не розумію людей, що не подорожують хоча б у безвізові країни, чи по Україні. Нема грошей? Автостоп зараз популярний і дешевий. Було б бажання) 
    Я і сам так подорожую)
  • 2015-07-03 09:49
    Насправді бюджетних варіантів - скільки завгодно. Просто треба розуміти, що для цього треба зробити "надзусилля" над собою та трішечки подумати. Біля кожного міста є шматочки природи, а на велосипеді туди дістатися вийде недорого!
  • 2015-07-08 23:35
    Якщо вода не занадто брудна, то чому б і не покупатися у річці чи озері. Але не варто обмежувати користь від відпочинку на природі виключно водними процедурами, сама прогулянка на свіжому повітрі додасть сил, енергії дітям та дорослим. Щодо мешканців саме Дніпропетровська, то вони мають можливість потрапити до Азовського моря маршрутками або навіть електричкою - варіант економічний, та й часу на дорогу необхідно не так вже й багато.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.