2015-01-06 22:10

Не знаєте що робити ввечері? Проведіть його з гарною легкою книжкою!

Пропоную вашій увазі #роман Кендіс Бушнелл «Секс у великому місті». У цьому творі, на основі якого був знятий однойменний #серіал , особлива роль відведена моді. Можна сказати, що #мода - це п'ята героїня, нарівні з незмінними Керрі, Самантою, Мірандою і Шарлоттою.
Дівчата постійно перебувають у пошуках нових туфель, суконь, спідниць, блузок, топів, брюк, сумок і різних інших жіночих штучок. Одночасно з цим вирішуючи свої проблеми з чоловіками, подругами, суперницями, роботою, сексом, сусідами і своїми творчими пориваннями. Це - захоплююча #комедія -мелодрама-драма, яка стала улюбленим місцем відпочинку для мільйонів жінок у всьому світі.
Ця книга і серіал навіть стали предметом багатьох серйозних досліджень та есе на тему неповторного стилю, який є у кожної з дівчат, а особливо - у журналістки Керрі, яку блискуче зіграла Сара Джессіка Паркер.
9

Коментарі 4

  • 2015-01-31 13:22
    Якщо чесно, то п'ятою героїнею серіалу я вважаю далеко не моду. Все ж таки основною і постійною темою чотирьох героїнь є секс та любов. Не буду сперечатися, мода - одна з лідируючих тем в серіали, але не головна :) 
    А якщо говорити про серіал в цілому - непоганий, з юмором :) Тільки для жіночого перегляду :)
  • 2015-02-16 13:15
    Обожнюю цей серіал і цю книжку! Чудове поєднання юмору, гарних акторів та цікавих, а головне, життєвих тем. Можливо трохи забагато уваги до сексу, особливо з боку героїні Саманти, але ж сама назва серіалу говорить за себе :-)
  • 2015-04-14 14:46
    Один из моих самых любимых сериалов. Сюжет, шутки, диалоги, модные наряды, секс и отношения главных героинь - это коктейль от которого невозможно оторваться. Для меня появился только один большущий минус - теперь мои детки подросли и смотреть я могу сериал только после 11-ти ночи, т.к. встречаются постельные сцены.
  • 2015-04-30 22:13
    Серіал неодноразово дивилася по телевізору та переглядала у мережі Інтернет. Через проблеми в особистому житті я страждала на депресію й саме "Секс у великому місті" став моєю розрадою, допоміг відволіктись. Взялася читати однойменну книжку Кендіс Бушнелл, та в порівнянні з серіальною версією вона мені видалася нудною.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.