2015-01-26 15:28
Дуже велика кількість жінок різного віку, час від часу, стикається з проблемою зайвої ваги, та шляхами її вирішення. Одним, більш притаманний спосіб це дієта, інші вважають, що для досягнення бажаного, вкрай необхідні фізичні вправи. Безперечно, здолати негаразди з вагою можна використовуючи один із цих заходів, та за для досягнення більш швидкого та діючого ефекту, було б за краще, їх поєднати.
Існує не зовсім вірне твердження, що дієта – це панацея. Перед тим, як пристати, до якоїсь з них, людині потрібно:
٠досконало знати особливості свого організму
٠відкоригувати дієту, згідно віку та способу життя
٠невідступно виконувати умови харчування
Тим, хто намагається схуднути, та привести до бажаючого стану свою фігуру, лише за допомогою фізичних вправ, треба звернути увагу на наступне:
٠регулярність виконання
٠правильний підбір
٠інтенсивність
Поєднавши правильне харчування з невеликими фізичними навантаженнями, людина з легкістю досягне схуднення та оздоровлення, значно поліпшуючи собі настрій, та загальний життєвий тонус.
4

Коментарі 3

  • 2015-01-26 19:03
    Повністю з Вами згодна. Тільки правильне харчування і регулярні навантження, ані дієта, ані випадкові заняття у тренажерному залі або фітнес заняття не допоможуть схуднути і триматися у формі. Сама знаю, бо декілька разів була на дієті. Тільки здоровий спосіб життя. Треба корригувати свій стиль життя, щоб досягти ідеальної форми назавжди.
  • 2015-01-26 19:50
    нуууу...дієти теж бувають різними...бува для того, щоб почати правильно харчуватися, спочатку треа сісти на дієту...:)) тут залежить від стану здоровя, від кількості зайвих кілограмів, від особливостей організму...Але безперечно і таки так - харчування та фізра - це головні резурси для досягнення здорвої ваги 0
  • 2015-02-04 13:15
    Дякую за статтю)  
    Я на жаль не належу до тих жінок, які можуть їсти і не товстіти. Одним словом - не відьма))) 
    І як більшість жінок, настає час, коли я вирішую худнути - сідаю на дієту, записуюсь в спортзал, або просто обмежую себе в солодощах, І для себе зробила висновок - що я починаю худнути не з перших днів, а через місяць-півтора. Тобто спочатку мій організм прилаштовується до нового так сказати ритму, а потім вже починається сам процес)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.