2015-02-24 16:47

Творчість Володимира Лиса

Володимир Лис - відомий український журналіст, драматург, прозаїк. Його називають майстром художнього слова і метром української літератури. Також він отримував багато нагород. Його роман "Століття Якова" став переможцем у номінації "Кращий бестселер" під час конкурсу "Книга України" Державного комітету телебачення і радіомовлення України.
Я прочитала три його твори, а саме "Століття Якова", "Соло для Соломії" та "Із сонцем за плечима". Із них найбільше сподобалися два перших, котрі описують довгий та сповнений різних пригод: радісних і сумних, життєвий шлях двох людей, а саме Якова і Соломії. В цих книгах відображене життя простих людей саме таким, яким воно є.
Повна назва третьої книги - "Із сонцем за плечима. Поліська мудрість Пелагеї". Пелагея - бабуся автора і в книзі він описує її життя та ділиться із читачами скарбницею її мудрості, в котрій можна знайти її притчі, молитви, прислівя, казки, поради, думки, афоризми, лікувальні рецепти, міфи та легенди. Це також дуже корисна книга для прочитання.
Знаю, що у Володимира Лиса є ще й інші книги, тому в найближчому майбутньому планую перечитати і їх!
54

Коментарі 2

  • 2015-02-26 16:39
    "Століття Якова" читав. Не те щоб у великому захваті, але в цілому читати можна. На другу не потягнуло ))). Щодо третьої - не читав, але вважаю, що варто прочитати. Мудрість предків ховає таємницю порятунку нашої нації. От тільки молодь чомусь нехтує такою життєвою підказкою від історії. На превеликий жаль...
    • 2015-02-27 10:36
      У мене книга "Століття Якова" стояла на поличці і чекала досить довго того моменту, коли я зможу її прочитати. Склалося так, що я одного разу побачила "Соло для Соломії", дуже захопилася цією книгою, придбала і прочитала практично на одному подиху. На емоціях відразу прочитала і "Століття Якова! :)

Наступний запис

2015-02-23 14:21

Королівський палац у Мадриді

8
10

© 2010 - 2024. Всі права захищено.