2015-05-08 07:36

Як гарно виглядати?

Кожна з нас хоче добре виглядати незалежно від того, чи є на це кошти. Бувають, звичайно, в житті моменти, коли абсолютно нічого не хочеться, пропадає інтерес до всього, в тому числі і до косметики, парфумів, зачісок, нових суконь, білизни і т.д. Але не будемо про це.
Мені хочеться, щоб кожна з нас поділилася своїми секретами наведення марафету, як у зовнішньому вигляді, так і в настрої. Почну з себе і сестри :-) Раніше ми могли собі дозволити пійти до салону краси, але зараз робимо усе самі. І нічого так, не гірше. Тільки би часу висточало. Можна зробити усе, що завгодно! Для того, щоб гарно виглядати, нам завжди допомагають зачіска, манікюр, масочка і високі підбори. Вони просто творять чудеса. Ах так, трохи не забула, ще допоможе міцний і здоровий... сон ;-)
Тепер Ви!
19

Коментарі 9

  • 2015-05-08 10:06
    В меру ухоженность (без фанатизма). Чувство вкуса и стиля, которые помогут нравится не всем, а только гурманам, но при этом никто не скажет, что это некрасиво. Вот основные правила, которым пытаюсь придерживаться.
    • 2015-05-08 12:39
      Умница) У тебя можно поучиться :-)
  • 2015-05-08 13:12
    Я за натуральність - легкий макіяж, чисте волосся, стриманий одяг... та й взагалі, коли відчуваєш себе комфортно, то виглядаєш краще, чим тоді, коли через щось нервуєшся. На рахунок підборів погоджусь - у такому взутті дівчата виглядають значно сексуальніше) Однак, як сказав один мій знайомий на цей рахунок, "перед тим як взутися багатьом потрібно хоч навчись на них ходити".
  • 2015-05-08 14:59
    намагалася притримуватися такой поради - пронулася, ы одразу вмиватися ы зробити макіяж і зачіску. Але не завжди виходить все в таком ж порядку. В мене такий настрій - уявляю, що зараз зустріну людину, яку дуже поважаю або мені просто соробмно б було показатися в затрапезному стані перед нею) тому макіяж, зачіска, вдало підібраний одяг, обовязково аксесуари(малюк вже не зриває з мене сережки або бралети))).. на жаль, на підборах не ходжу останнім часом, бо завжди з малюком) а ось на роботу тільки на вискоих підборах)
  • 2015-05-08 21:06
    Я зараз по салонам не ходжу. Раз на три тижні покриваю нігті гель-лаком. Власні нігті ламкі і не ростуть, а під гелем завжди гарний манікюр. Перукарня — за необхідністю. Зачіска —щоденно помите волосся — ось і вся зачіска -) Макіяж роблю оденно, але він майже непомітний. Тональний крем + пудра + тіні та туш на вії. А на вихідних взвгалі одна туш. Раніше ще відвідувала косметолога , але з появою дитини для мене це стало дорого, тому все роблю дома сама.
    • 2015-05-09 10:22
      Я раніше і нігті нарощувала і фарбувалася у салоні. Саме, як і у Вас, з появою дитини і часу стало менше, і грошей, і бажання щось робити теж. Але треба тримати форму. Особливо вагу. Так важо після пологів привести себе у форму.
  • 2015-05-08 22:33
    Тю, а я і так красуня))) Жартую звичайно, в мене майже завжди така зачіска як я вам показала, ще крашу вії і все))) Підбори поки заховала, ну застягають вони в пісочниці і м'ячик не зручно ними відбивати))) 
    Нігті відрізую і роблю гарненьку форму, просто, терпіти не можу, коли хтось мені щось з ними робить( 
    Наче і все...
    • 2015-05-09 10:21
      В пісочниці то точно застрягають, Перевірено, але інколи хочеться вдягнути)
      • 2015-05-09 11:36
        Ага, хочеться...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.