2015-01-05 17:19
Пройшов #НовийРік , а спогади якось від нього не самі кращі. Бачиш, що багато людей в Україні не розуміє і навіть не намагається зрозуміти , які зараз тяжкі часи ідуть для деяких родин, сімей чи просто окремих людей. Просили, як людей, не пускати ті самі #феєрверки , петарди. Декотрим людям, які прийшли зі сходу , неприємно чути ці звуки, а саме асоціації , які викликають вони - це як ті ж самі залпи #Граду . Після чого вони механічно , тупо шукають укриття, не розуміючи того, що це салют, просто ще не адаптовані. А наш народ, я надіюсь не більша частина, поступає як бидло, ходить з петардами , пускає #салюти . Невже так тяжко зекономити гроші і пустити їх в інше русло? Цікава ця річ "солідарність" і моральні принципи. Чомусь здавалось що це найвища нагорода - володіти ними і бути "людиною", але як виявляється, цінності - у кожного свої.
6

Коментарі 3

  • 2015-01-11 13:39
    Це дійсно викликає замішання . На моє питання "Навіщо?" декілька знайомих відповіли щось таке : " Я розумію, усе погано. Але шо ж тепер - вмерте? Я хочу свята. " Але ж це дурня якась, бо свято - святом, сиди собі вдома під ялинкою, наминай свій олів"є, чи шо там, та не требя зневажати тих, хто навколо. Я,наприклад, з Харкова. У нас багато людей з проблемних зон. Я впевнена, їм теж хотілось свята, а не тримтіта щоразу, коли чуєш вибухи петард чи феєрверків. Навіть якщо думати не лише про тих, хто приїхав з розбитих містечок, а просто поміркувати про літніх людей? У нас в місті вже традиція така - щось "замінувати". Закривають метро, шукають вибухівку, не знаходять, відкривають. Наступного тижня ( а то і дня) - теж саме. Отже теж моторошно. А їм - свято. І не турбує. Фє.
  • 2015-01-13 09:06
    Я знаходжуся зараз під Слов'янськом. Доглядаю хвору маму. Нас не бомбили. Ми трішечки у стороні були від епіцентру, але і цього було достатньо. Без сліз той час не можу згадувати. Відчуття повного безсилля і абсурдності ситуації. А ще, навкруги люди одурені, говорять нісенітницю. Треба поважати один одного. У нас пітард не було чути.
  • 2015-03-05 11:30
    Оххх, і я цього не розуміла ніколи, як люди можуть бути такими байдужими і абсолютно не тактовними.... Нехай, ми не можемо допомогти чимось більшим, але такий невеликий прояв людяності цілком у наших силах....

© 2010 - 2024. Всі права захищено.