2015-01-29 23:51

Рагу овочеве. Кулінарний рецепт приготування.

#Продукти для приготування:
#Cвинина - 500г.
Овочі: 500 г баклажанів, 300 г кабачків, 250 г картоплі, 500 г помідорів, 150 г цибулі, 200 г. болгарського перцю, рубана зелень, сіль і чорний перець за смаком.
Рецепт приготування:
М'якоть свинини нарізати дрібними шматочками та обсмажити в рослинному маслі. Коли м'ясо підрум'яниться, залийте його невеликою кількістю води так, щоб вона частково покрила м'ясо. Потім потрібно закрити сковорідку кришкою та тушити її вміст 35 хвилин. Картоплю очистити, нарізати кубиками та додати в сковороду з м'ясом. Очищені #баклажани нарізати дрібними кубиками, посолити, дати постояти 15 хвилин, віджати від гіркого соку. #Кабачки очистити (маленькі можна не очищати), нарізати великими кубиками та разом з баклажанами засипати в сковороду. Вміст сковороди ретельно перемішати. Болгарський #перець очистити від серцевини та нарізати дрібними шматочками. Дрібно нарізану цибулю змішати з болгарським перцем та зеленню петрушки, висипати в сковороду поверх м'яса з овочами. За смаком посолити, потім перемішати, накрити кришкою. #Помідори нарізати скибочками й укласти тонким шаром поверх усього того, що знаходиться в сковороді. Щільно накрити кришкою м'ясо та #овочі . Хай рагу постоїть на слабкому вогні десь 15 хв. Потім зняти кришку, перемішати вміст сковороди, посипати чорним меленим перцем. Можна додати зверху дрібно нарізаний часник. Все, можна #рагу подавати до столу.
11

Коментарі 2

  • 2015-01-30 15:52
    Мій метод приготування рагу трохи довший за ваш, не такий корисний, особливо для маленьких діточок, але на мій погляд смачніший. Моя хитрість полягає в тому що я спочатку піджарюю майже до готовності всі інгредієнти, а потім поєдную і протушую хвилин 10-15.
  • 2015-01-31 17:27
    Я знаю, що багато людей роблять по-іншому, а точніше по-своєму. Моя мама робить так само, як і Ви, теж обсмажує все окремо, а після з'єднує в одній глибокій сковороді. Мені теж подобається такий рецепт, але я віддаю перевагу все ж свій рецептурі, так як блюдо моєї мами, мені здається, містить занадто багато рослинної олії, тому що овочі при обсмажуванні вбирають її в себе. Можливо, Ваше блюдо інше. Хотілося б спробувати і порівняти.

Наступний запис

2015-01-24 15:27

#Кошенята з їх мамою.

18
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.