2015-02-19 23:26
#Транспорт у Києві
Сьогодні мені знову захотілося показати Вам свої фотографії, зроблені в місті Києві. Цього разу тема стосується транспорту та всього того, що із ним пов'язано. Ви зможете побачити фотографії станцій метрополітену, #схеми гілок та станцій метро. Дуже цікаво, що станції #метро в Києві є як підземні, так і наземні - це для мене було незвично. Тому я сфотографувала #поїзд на двох наземних станціях, щоб всі могли уявити собі як це відбувається у Києві. Також можна побачити зупинку маршрутного таксі, яка обладнана спеціальним електронним #табло , що, найімовірніше, неможливо побачити в інших містах. Зверніть увагу на яскравий двоповерховий автобус, що я побачила у центрі міста - це теж привернуло мою увагу.
12

Коментарі 5

  • 2015-02-20 13:37
    Я чесно кажучи не знав, що по Києву їздять двоповерхові автобуси, як у Лондоні. Там їх називають "Double-decker buses". А за наземні станції метро в Києві чув. В Україні точно такого більше ніде не має, де є метро. Ну а у світі не знаю, але інтересно чи є ще десь щось подібне.
    • 2015-02-21 20:59
      Я бачила декілька двоповерхових автобусів у Києві. А на одному з них навіть проїхалася і була дуже цим задоволена, бо з другого поверху набагато більше можна побачити - ніщо не заважає. Наземні станції метро мені дуже сподобалися тим, що можна подивитися деякі міські пейзажі не виходячи з метро, можна проїхатися далі, на наступну станцію та помилуватися видовищем, що розкривається як тільки виходиш з вагону. Наприклад, я вийшла та довго-довго дивилася на Дніпро.
  • 2015-02-20 17:08
    У Москві є станція метро Воробьйові Гори, там поїзд здається пролітає над Москва-рікою, а сама станція на вулиці, але не безпосередньо, а під скляним оформленням.) 
    Шановна, а ви певне причарували охоронців своею красою. Метро - режимний об'єкт, якщо мені не зраджує пам'ять. Там не можна фотографувати та проводити відеозйомку..)
    • 2015-02-22 22:34
      Я сьогодні дивилася по телевізору передачу про Париж, так там показували крім усього іншого ще й станції метро. Виявляється, що там теж існують станції метро наземні, як у Києві і можна їхати в метро та роздивлятися різні види міста. Це, мені здається, дуже зручно для туристів та тих, хто в цьому місті вперше. 
      Я думаю, що моя фотографія одній станції метро нічого надтаємного із себе не представляє, а в охоронців, мабуть були справи важливіші, ніж ганятися за туристами типу мене.
  • 2015-02-21 22:45
    Київ дуже велике місто, не думала, що там всього три лінії. Мені сподобалися гарно оформлені входи у метро, а ось приміщення підземної станції дуже похмурі, хотілось, щоб були більш сучасно оформлені.

Наступний запис

2015-02-17 23:21

Улюбленець моєї подруги

5
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.