2015-03-08 00:07
До 8 березня наші чоловіки: батьки, кохані чоловіки, сини або брати готують нам #подарунки . Як правило, вони заздалегідь купують різні #солодощі , прикраси, косметичні набори та парфуми, одяг, кухонне начиння, побутову техніку, або будь - які інші речі, про які ми давно мріяли. Дуже приємно отримати в подарунок те, що давно хотілося, але не було можливості купити для себе самої.
Багато жінок люблять похвалитися своїми подарунками. У нас на роботі кожна співробітниця хвалила свого чоловіка та розповідала про подарунки, які він їй подарував. Прикраси зазвичай демонструвалися оточуючим відразу ж.
Все те, що неможливо було принести із собою або на собі на роботу, демонструвалося за допомогою фотоапаратів або камер. Часом, від такої хвальби стає нудно, немов заслуги та особисті якості коханого чоловіка оцінюються тільки в залежності від вартості купленого подарунка.
Однак погано також, коли навпаки, жінки розчаровано розводять руками та кажуть про те, що чоловік давно нічого не дарує, навіть такі подарунки як квіти та #шоколадки залишилися в далекому минулому.
8

Коментарі 3

  • 2015-03-08 16:29
    Ну це в жінок певне у підсвідомості закладено, хизуватись усім, чим тільки можливо. Не можна сказати, що це погано, але зараз часто трапляється, що ціна чоловіка залежить від вартості зробленого ним подарунку. Особисті якості, нажаль, мало кому цікаві, усе вирішує товщина гаманця. Ну то таке, це життя, нічого не зробиш.)  
     
    Як є погане, так є і хороше, існують жінки, котрі цінять не за мішуру, а за більш важливі риси.
  • 2015-03-08 18:41
    Я дуже захоплююсь чоловіками, які вміють дарувати подарунки. Полюбляють робити великі та маленькі приємності. Але, чесно кажучи, за своє життя мені такі не траплялися. То нема часу, то грошей. то забув, то посварилися. Але, я не засмучуюсь, тому що в мене є син. Його я навчу дарувати подарунки так, щоб свята в його дружини не були днями, в які вона готує на декілька годин більше.  
    Ваші чоловіки просто чудо!
    • 2015-03-12 10:51
      Спасибі. Гадаю, якщо син виростить правильною людиною, то він і Вам буде дарувати подарунки, і своїм дамам. Приємно, коли чоловік сам здогадується яким чином і коли саме найкраще піднести подарунок, як його оформити красиво, знає потреби коханої жінки.

Наступний запис

2015-03-06 01:12

Сонячна #Євпаторія. #Крим. Продовження.

3
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.