2015-04-14 22:54

Борщ за моїм рецептом.

Свинина - 400 г.
Картопля - 5 од.
Капуста - 250 г.
Буряк -1/2 од.
Морква -1 од.
Томат - 0,5 л.
Лук -1 од.
Лавровий лист -2 листочка.
Часник - 1 часточка.
Сіль і перець чорний мелений - за смаком.
Свинину помити, порізати та покласти в каструлю з підсоленою водою. Коли вода закипить, необхідно зняти зверху піну. Залишити бульйон кипіти 1,5 години. Картоплю помити, порізати дольками й додати в каструлю з бульйоном. Як тільки кинули картоплю в каструлю - нарізаємо дрібно капусту і додаємо також в #бульйон . Після цього необхідно почистити буряк та моркву, натерти їх на дрібній тертці та підрум'янити в сковороді. Туди ж в сковороду кидаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо все разом. Як тільки цибуля підрум'яниться - вливаємо на сковороду до вмісту ще томата і даємо йому закипіти. Готову зажарку виливаємо в каструлю. Варимо все разом ще 10 хвилин. Після закінчення додаємо два лаврові листки та дрібно нарізаний часник, або можна віджати з нього сік. Зверху посипаємо меленим перцем. #Борщ готовий. Смачного!
5

Коментарі 4

  • 2015-04-15 14:29
    Дуже доступний та легкий рецепт! Чесно кажучи, дуже люблю готувати, але борщ самостійно жлдного разу не варила, тому що не дуже його полюбляю. Але Ваш виглядає апетитно. Спробую і собі! Дякую!
    • 2015-04-15 20:56
      Чесно кажучи, я в дитинстві дуже не любила їсти борщ. Моя мама не любить розварену капусту, а я не люблю тверду, погано розварену. Коли я сама навчилася готувати борщ, то стала варити по-своєму і ... полюбила його! Виявилося вся справа в тому, що я терпіти не могла капусту через те, що вона була не м'яка, розварена, як я люблю, а тверда. Я почала готувати так, як мені хочеться і почала з апетитом їсти борщ, перестала вибирати капусту та викладати її на краю тарілки. Так що коли Ви будете готувати борщ самі, то зможете все зробити так, як Вам подобається і теж полюбите їсти борщ!
  • 2015-04-15 14:54
    Борщ готую та люблю, рецепт у всіх майже однаковий, а смак виходить різний. Мабуть, річ не у рецепті борщу, а у тому, з яким настроєм готувати. Ваш борщ виглядає таким смачним, що я б залюбки стала в чергу по нього зі своєю тарілкою. Тим паче, що зараз час обідати. Смачного нам усім!
    • 2015-04-15 21:03
      Дякую на доброму слові! Дійсно, усі ми борщ робимо з одних і тих же складових, але смак борщу у всіх абсолютно різний! Завжди мене це дивувало. Пам'ятаю в дитинстві часто мене запрошували родичі за стіл, пригощали різними стравами, в тому числі і борщем, але у всіх він мав свій, особливий смак і запах.

Наступний запис

2015-04-13 00:22

Дуже вони милі ці собаки!

11
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.