2015-02-28 14:36
Вчора їздила з сином до великого супермаркету - щотижнева розвага закупок на тиждень. Малий полюбляє ці поїздки тому, що по дорозі є безліч цікавого, і він спокійно сидить у колясці. Але більш за все йому подобається зоологічний магазинчик , розташований у самому супермаркеті. Там є величезний #акваріум з різнобарвними та прудкими мешканцями, декілька кліток із папужками та амадінами. Та понад усе нас цікавлять #хомячок та #морськаСвинка , що живуть там вже давно, і їх чомусь ніхто не купує. Тваринок дозволяють підгодовувати, але дуже обережно. Не знаю чому, але звірятка не дуже звикли до людей, і намагаються таки гризнути за палець. На наших очах шиншила(!), котра мирно дрімала у своїй клітці, вкусила працівницю, що ставила для неї пиття. Я вже декілька разів обіцяла собі, що ось, наступного разу обов’язково поїдемо звідси із маленьким звірятком, але ніяк не можу наважитись, та й вибрати теж. Я, звісно, за пухнастика у клітці, якого можна витягти та погладити, але амадіна чи папужка, мабуть, безпечніше. Все одно догляд ляже на мамині руки) Підкажіть щось таке, щоб ми нарешті когось купили…)))
26

Коментарі 8

  • 2015-02-28 17:59
    У однієї з моїх співробітниць живуть амадінки - так вона постійно жаліється, що вони хворіють, а ще постійно співають і не дають їй спати. Ви на це готові?
  • 2015-02-28 21:10
    Якщо хочеться витягти и погладити, тоді це не про папужку. Краще вже декоративного кролика чи кошенятко завести. Папужка не сидить на одному місці, його не можна втримати в руках, а погладити тим більше. Безпечний він лише, якщо постійно знаходиться у клітці. У нас живе нерозлучник. Так від дуже боляче кусається. І не тому що злий. Я так думаю, що йому просто цікаво спробувати, а що ж то йому підсовують (він же не винен, що то ваша долоня чи палець).
  • 2015-03-01 00:09
    Маленьких беззахисних тваринок дітлахи притискають до себе так сильно, що тварина гине. Вже багато разів таке було, і ось позавчора моя племінниця знову притиснула морську свинку так, що та не витримала та померла, тому моя порада така: купуйте величезного пухнастого кролика.
    • 2015-05-02 15:10
      Погоджуюсь, купляйте кроліка, аби потім не віддавати свинку друзям чи стороннім людям. У мене вже рік морська свинка живе і рік племінниця приходить і так лагідно натякає, а чи не можемо ми дати їй Фроську потримати )).
  • 2015-03-01 12:04
    У мене жила амадінка 3 роки. Сну всі три роки в мене не було. Взимку ще так-сяк, а літом птаха починала співати в 5 ранку. Дууууже голосно, бож сонечко вже встало)) Або ще брязкала дзвіночком чи дверцятами клітки. Пробувала виностити її на балкон, накривала рушником, але все одно спати вона не давала. Видно, такий у амадінок біологічний годинник. Єдине, що можу вам порадити, якщо ви хочете амадінку - беріть самицю. Вона не співає переливами, а просто попискує. Але якщо хочете гарного співу - беріть самця і прощайтеся зі сном.
  • 2015-03-06 16:29
    Якщо є велике бажання мати домашнього улюбленця, який буде приносити радість від спілкування з ним, пропоную варіант - декоративного кроля. В нас вже рік живе таке пухнасте чудо, віддали його знайомі, бо їх кіт за ним "полював" постійно. У нас дома є ще кішка и такса, як не дивно - весь цей зоопарк живе мирно на "просторі" двокімнатної квартири.
  • 2015-03-15 20:14
    Я за папугу. Сама хочу купити для сина, та все чоловіка ніяк не вмовлю.)) Діти люблять спостерігати за папужками - вони яскраві, рухливі, а як вдасться навчити розмовляти, то взагалі цікавості малечі не буде меж. В мене давно вже жили папуги, вночі вони не співають якщо світло вимкнене, тож спати не заважають, іноді випускала їх з клітки - тоді спостерігати за ними цікаво. 
    Була в мене і морська свинка, але вона була лінива і пожвавлювалась тільки коли чула запах свіжих огірків))
  • 2015-04-17 14:46
    А вы попробуйте у своего сыночка узнать, кого ему хочется. Моя дочка ходит в садик, ей 4 года. У них в группе стоит аквариум и каждое утро все детки смотрят как воспитательница кормит рыбок. Для них это целая процедура )) Конечно, моя доця тоже захотела дома аквариум. Предлагали игрушки, велосипед- нет только рыбок. Выбрали небольшой аквариум в виде бокала на ножке и купили пока пару вуалехвостов. Теперь она с гордостью рассказывает в саду и на детской площадке, что дома живут рыбки - Голди и Апельсинка (их имена). Каждое утро бежит к аквариуму и кормит их вместе с папой, а раз в две недели с удовольствием помогает менять им воду. И никого крепко не обнимает (как хомячка или морскую свинку), и утром нас никто не будит (как попугаи).

Наступний запис

2015-02-23 12:48

Весняний #салат

5
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.