2015-01-12 09:10

Іноземна мова

Хочу поцікавитися у своїх друзів та підпищиків: чи ви допомагаєте своїм дітям вивчати іноземну мову? Чи то англійську, чи німецьку, чи іспанську, чи французьку чи інші мови? Я, наприклад, разом з дитиною своєю вивчаю англійську мову, так як в школі вивчала німецьку. Моя дитина бачить, який об'єм слів, правил я вчу і тому старається від мене не відставати. Раджу і вам також вчити мову разом із дітьми.
16

Коментарі 8

  • 2015-01-13 09:45
    В моей семье парадокс: те предметы, по которым я получила высшие образования, у сына хуже всего шли в школе. И чем усерднее я пыталась ему донести эти предметы, тем больше он становился в "позу".
  • 2015-01-13 12:49
    Моїй доці 1,8. Іноземними мовами не нагружаю. Я вчила три мови, моя свекруха дві...  
    Мама чоловіка коли телефонує і балакає з внучною, то починає: гуд монінг, гуд монінг, гуд монінг ту ю, ....айм глед ту сі ю. Нещодавно Катюша дивилась фільм "Один дома" і Кевін сказав "Ес", тепер я навчила доцю показувать ручкою і казати ЄС.
  • 2015-01-15 15:50
    Особисто я допомагала вивчати іноземну мову дітям. Всі одинадцять шкільних років) Саме допомагала, а не нав'язувала, вивчення мови дитині подобалось, я тільки коригувала напрям. Зараз вже маємо результат, дитина навчається на другому курсі, інститут філології напрям "французька мова, література та переклад".
    • 2015-02-03 21:32
      Интересно ей? А что планирует дальше делать с языком?
      • 2015-02-07 10:56
        Да, очень интересно. Разумеется учиться ей не просто, большие объемы материала запоминать, анализировать, времени на обработку тратится очень много. Но тем не менее, ей однозначно нравится. На счет того, что с ним делать определится в процессе обучения, профориентация происходит сама по себе, за счет круга общения. Преподаватели и студенты как правило, говорят о сферах применения предмета.
        • 2015-02-07 11:14
          Со знанием языка/ков дороги шире. Может она захочет уехать и начать свою труд.деятельность не в Украине.
  • 2015-01-17 15:17
    Іноземна мова, особливо англійська, німецька та французька в наш час дуже актуальні та важливі для пізнання. Я все ніяк не можу себе змусити їх добре вивчити.) Англійську вчив в школі. Наймали ще додатково викладача. Зараз десь середній рівень знань маю. Треба краще, але очі розбігаються, стільки курсів іноземних мов навкруги. Куди йти вчити ту мову, складно вибрати серед цього різномаїття.
  • 2015-04-18 14:53
    Ситуація така, якщо ми не будемо вдома допомагати дітям виконувати домашні завдання, то вони ніколи з цим самі не впораються, навіть не тому, що обмаль часу, а тому, що не розуміють, як це зробити. Це цілком відноситься і до вивчення іноземної мови. Якщо не здатні бути гарним репетитором для своєї дитини, то треба спробувати знайти їй помічника, або записати дитину на курси, інакше результату не буде.  
    Мене можуть запитати, а де для цього брати кошти. Відповідь буде проста: або ви зацікавлені, щоб ваша дитина отримала освіту, або вибирайте якійсь інший шлях у житті, де знання вищої математики та іноземних мов не відіграє вирішальної ролі. Щасливим можна бути і без знання усіх цих премудрощів, та й заробити, як то кажуть, на хліб з маслом, можна і без усіх цих знань. Наприклад, професйний токар, слюсар, або дальнобойщик заробляє за годину не менше за доцента університету, тим більш - лікаря, вчителя або перекладача.

Наступний запис

2015-01-04 11:47

Мобільні телефони та діти

7
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.