2015-01-13 09:38

Танці чи навчання?

У сім'ї моєї сестри виник конфлікт між нею та її дочкою. Він виник через те, що моя племінниця хоче займатися танцями професійно, а моя сестра не бачить майбутнього в цьому для своєї доньки. Вони кожного вечора сваряться, ніяк не можуть найти спільної мови.
Друзі, як би ви були на місці моєї сестри, то як би вчинили?
5

Коментарі 9

  • 2015-01-13 09:41
    А сколько лет племяннице?
  • 2015-01-13 12:10
    Танцы?Почему она не видит в этом будущего?это большие впечатления, давно доказано, что если работа приносит удовольствие это не работа. Профессиональные занятия танцами могут многое дать, это и повидать разные страны и возможность в будущем стать моделью, актрисой, да в конце концов найти себе обеспеченного мужа! Если же сестра хочет чтобы дочка пошла по её стопам или, что еще хуже пошла, учиться туда куда она не смогла в своё время то постарайтесь поддерживать племянницу. В крупных городах больше возможностей. вон Козловский тоже начинал с подтанцовок у Русланы, и где он теперь? певец и зарабатывает этим деньги. А не лопатит на заводе.
  • 2015-01-13 12:50
    Я за. Але треба розуміти і другу сторону медалі, професійний спорт шкодить здоровью, багато травм з колінами, стопами...
  • 2015-01-13 12:55
    Думаю, у стосунках з дітьми завжди треба шукати компроміс, не можна забороняти чимось цікавитись чи займатись, бо, можливо,саме таким чином ви зламаєте дитину,свої стосунки з нею і її подальшу долю. У мого сина є мрія - стати футболістом і хоча мені ця ідея не подобається, я підтримую його бажання і допомагаю, чим можу. Але при цьому я вимагаю, щоб він гарно вчився і здобував знання з різних предметів,а не тільки займався спортом.
  • 2015-01-14 21:25
    Обов'язково потрібно прислухатися до вибору дитини. Інакше вона виростить закомплексованою і несамостійною, залежною. Але пропонувати інші варіанти і вказувати плюси і мінуси, думаю, варто. Хто знає, може дитина змінить свою думку, а може залишиться при своєму виборі. Найголовніше ростити дитину на партнерських відносинах.
  • 2015-01-14 23:57
    Я на сто відсотків на боці дитини. 
    Чому: професійні танці - то тяжка праця, яка загартовує тіло й дух. Подивіться на танцорів, які вони врівноважені, зібрані і просто красиві. І зверніть увагу на людей, що вже у дорослому віці прагнуть займатись танцями, але виглядають кумедно, бо вік вже не той. А прагнення з віком не зникає, лише залишається нездійсненою мрією. Повірте вже моєму сумному досвіду.) Тож чому б не поєднувати танці з іншим навчанням.
  • 2015-01-21 14:40
    У мене у сусідів дівчинка з 6 років займається професійно гімнастикою. Дівчинка займає призові місця, але навчання дається їй важко. Тому вирішили зробити ставку на спорт. Можливо вона не стене видатною спортсменкою, але завжди зможе стати тренером як дитячим, так і дорослим.
  • 2015-02-05 15:42
    Танці можуть принести тій дитині, як мінімум, нормальний прибуток в подальшому житті. Навіть якщо вона не стане відомою у світі танцівницею, вона зможе працювати у різних танцювальних колективах, побачить світ з гастролями, буде заробляти нормальні гроші. Це дуже перспективна галузь в наш час.  
    Цікаво було б почути, в якій сфері бачить свою дитину ваша сестра? Тоді можна буде робити певні висновки. І ще, чи є у дитини фізичні дані, щоб витримати навантаження від танців?
  • 2015-02-11 10:10
    Если девочка настолько увлечена танцами, что отстаивает свой выбор, то стоит задуматься уже маме: а каких бы успехов достигла дочь, имей она поддержку в семье? Маме следует проявить мудрость. Профессиональные танцы - это не только травмы и болезни. В конце концов, всегда может перейти на педагогическую деятельность.

Наступний запис

2015-01-12 09:10

Іноземна мова

16
8

© 2010 - 2024. Всі права захищено.