2015-01-11 11:38

Ліга Чемпіонів у Львові.

Розуміючи сучасний стан речей в українському футбольному середовищі, ще рік тому я впевнено міг сказати, що найпрестижніший клубний футбольний турнір Ліга Чемпіонів завітає до міста Львів не раніше ніж…. та ніколи не завітає. Президент львів’ян Димінський довів Карпати до постійних штрафів з боку УЕФА та ФФУ і клуб взяв курс на першу лігу. Про ЛЧ у своєму місті львів’яни могли тільки мріяти, причому мріяти марно. Не було щастя та нещастя допомогло.
Тікаючи від вигодуваних ним же самим «мирних протестувальників» президент донецького Шахтаря перевіз команду до Львова. Збиткова Арена Львів отримала друге дихання, вболівальники отримали футбольне свято, місто отримало нове «львівське дербі» та шалені прибутки, а талісман клубу крот – вишиванку. На фоні ігор Шахтаря з Порто, БАТЄ та Атлетіком якось абсолютно непомітно пройшли ігри Металіста у Лізі Європи на тій самій Арені Львів. Весною до Львова завітає черговий гранд світового футболу – Баварія Мюнхен. В німецькому клубі зірок більше ніж команд в українській прем’єр-лізі та львів’яни підтримають Шахтар у цьому двобої та бажатимуть кротам перемоги. Сам би залюбки подивився би гру на стадіоні, цікаво по скільки перекупи будуть продавати квитки? В 10, в 20 разів дорожче номіналу?
От так місто, що завжди вболівало за Карпати та Динамо стало новою батьківщиною для ФК Шахтар. Судячи з тим що відбувається на сході грати Шахтарю у Львові доведеться ще як мінімум і наступний сезон. Галичина звикає до Ліги Чемпіонів, якій не знайшлось міста на Донбасі.
5

Коментарі 5

  • 2015-01-11 17:33
    Сам хочу попасти на цей матч. Раніше заходив на офіційний сайт Шахтаря і там була можливість замовити квитки через інтернет. Правда на Баварію не знаю чи буде доступна така функція. До речі, квитки поступлять у продаж у каси арени «Львів», якщо вірити офіційному сайту стадіону, 21 січня. Так що, хто живе не далеко від Львова або у самому місті, то матиме можливість їх придбати безпосередньо у касах стадіону.
  • 2015-01-11 20:15
    Взагалі дуже радує те,що Шахтар добре прийняли у Львові,та все ж, якими би не були Карпати для львів'ян вони завжи будуть командою номер один.В Лізі Чемпіонів підтримка Шахтаря на найвищому рівні. 
    Як би ще Шахтар підтримували так палко не тільки в Лізі Чемпіонів, а й в УПЛ.Та для цього потрібно не рік і не два.
    • 2015-01-11 21:08
      Не думаю, що львів'яни будуть щиро підтримувати Шахтар у іграх в українській Прем'ер-лізі. Дуже мало керівництво клубу для цього зробило, випустити шалики з українськими візерунками для цього явно не достатньо. Проте не дарма Борька Колесніков стадіон у Львові будував )). Є як кажуть де перечекати.
  • 2015-01-11 20:51
    Ніколи не була прихильницею Шахтаря. Завжди вболівала за київське Динамо (хоча в нашому місті теж є команда вищої ліги). Але після того, як Шахтар перебрався у Львів, ставлюся до цієї команди набагато краще. Навіть дивилася декілька останніх матчів, і відчувала, що бажаю їм перемоги.  
     
    І хто б подумав два роки назад про таку долю кращої української команди? Нехай все швидше стане на свої місця. Вже так хочеться миру для Нашого Українського Донбасу!
  • 2015-02-19 13:24
    Перша гра 1/8 фінала Ліги Чемпіонів між Шахтарем та Баварією переможця не виявила 0-0. За два тижні матч відповідь у Німеччині. Шансів у кротів не бвгато, німці своє заб'ють, а гравці Шахтаря дома жодного гольового мовенту не створили.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.