2015-01-17 01:08
Помітили як швидко ми все #подорослішали , як речі які зовсім недавно здавалися усім, тепер порожній звук. Як ми раніше будували нашу любов, все буле так важко, завжди хотіли найкращого та просто вірили що все буде - зараз ми зрозуміли тільки те що любов або є або її зовсім нема, ніхто все не намагається щось змінити, хочеться як легше та доступніше. #Раніше ми вірили в диво – зараз тільки в нас самих і то, не завжди. Раніше чекали літа, там були канікули – #тепер шукаємо прохолоди, канікул вже нема, тільки сірі будні. Раніше намагалися більше спілкуватися с друзями – а зараз все більше хочеться побути самому, та все частіше вимикається телефон. Раніше чекали Новий рік, та Діда Мороза – тепер премії на новий рік щоб самому купити подарунок, та с кожним роком якось пропадає новорічний настрій. Раніше намагалися не слухати батьків - зараз розуміємо що вони завжди праві. Раніше полюбляли дивитися за дощем – тепер думка про дощ одна: «Я можу замазати свою одежу». Раніше вірили в світле #майбутнє – тепер сподіваємось дожити до вихідних. Раніше все було інакше ніж тепер, раніше ми не строїли гримас, тепер ми не бачимо нічого живемо або жити, ось це для нас.
9

Коментарі 4

  • 2015-01-17 11:11
    Твої думки дуже специфічні. Я можк дещо ву чому не погоджуватися, але ти шукаєш правильний шлях розуміння сучасності і це твій шлях, він дуже щирий. Я напевно оптиміст. але вірю, що з часом все заспокоється, як говорив класик: " В стражданнях душа вдосконалюється". Бери досебе на стіну більше друзів, зараз мало хто розуміє, що коється на душі у звичайних людей з Донбасу і що не всі тут ватники.
  • 2015-02-10 14:45
    А я вообще не смогла прочесть статью, т.к. ошибок очень много: то слово не в тему стоит, то запятые не там (и это сильно искажает смысл). так что даже прокомментировать не могу.
  • 2015-02-17 13:15
    Так, ти правий в цьому питані. Коли стаєш дорослішим, старшим час іде набагато швидше. Деякі речі вже втрачають сенс, в дещо просто перестаєш вірити. Треба розвивати духовність і мораль, тоді повернеш віру у дива життя.
  • 2015-05-09 14:21
    Є таке прислів"я, цитую: "Если бы молодость знала, если бы старость могла." Дуже справедливо, чи не так? З кожним прожитим роком відчуваєш, що не тільки щось віднайшов, але і багато чого втратив - віру в Діда Мороза та добрих чаклунів , мрію стати космонавтом, і таке всяке. Але разом з тим ти став старшим, і сильнішим. Більше негараздів здатен подолати саме через ще один прожитий тобою рік. Щирий та відвертий, не втрачай віру! Віру у те, що все буде гаразд! Обов"язково буде. Так, без зусиль та втрат не обійдеться , але ж і ти стаєш сильнішим, і зможеш це пережити! Тримайся, та звертайся до людей, не ховайся у собі, це головне. Бо самому кепсько, повір, я знаю, що кажу...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.