2015-03-11 02:16
Раніше я не любив #Восьме березня, треба було дарувати подарунки, роботи все для жінок які поряд. Збирати кошти, це для студента була важка задача. Цей день нагадував мені тільки жах, та я з нетерпінням чекав його кінця. Як же я помилявся, та як пізно це все зрозумів. Через #війну я Полтаві, моя мама там, на війні. Сестра з маленькою #дитиною в безпеці, але кожен день вони чують вибухи. Дівчина втратила своє житло, через це вона в Дніпропетровську, без родичів та будь-якої допомоги. А це свято я провів один, все що міг зробити – зателефонувати. Ви навіть не уявляєте як хотілось побачити свою матір, дати їй букет квітів, та почути таке звичайне «#дякую», як же цього не вистачає. Взяти на руки плиміницю, почути її сміх. Обняти свою дівчину і просто поцілувати, а ввечері погуляти по знайомим вулицям. Але я тут і цей день уже пройшов.
8

Коментарі 2

  • 2015-04-30 14:02
    Ярослав, дуже жаль, що так склалося. Ми розуміємо , наскільки дорогі нам люди лише тоді, коли втрачаємо з ними звязок. Але саме тоді ми можеме осмислити істинну цінність кожного для нас.Я впенена, що Ваше життя стане налагоджуватись, і Ви знову будете разом - мама, племінниця , дівчина. Це дуже важко. Нам залишається тільки вірити , надіятись і сподіватися на краще...
  • 2015-05-03 13:42
    Так, ситуація в нашій державі дуже складна і сумна. Жаль людей на сході нашої батьківщині, що їм зараз так нелегко живеться на відміно від інших територій нашої неньки України. Але ми дуже сильний народ, ми піднімемся на ноги. Слава Україні!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.