2015-01-12 22:21
Ну, ось закінчилися, нарешті, всі новорічні свята. З'їли всю смакоту, #кутя , яку приготували вашим гостям і собі. Привітали всіх родичів по телефону або сходили в гості до них. І почалася наша перша і найдовший трудовий тиждень в цьому році.
Як ми всі скучили по роботі, після такої довгого перерви. Розмови на роботі тільки про те хто як провів свято, де відпочивав, що готував, який подарунок подарував чоловік або коханий чоловік. І так в кожному кабінеті. Повноцінної роботи сьогодні не було і це продовжується щороку і тривати приблизно тиждень.
Також наші діти пішли в садок в школу. І там те ж саме. Вони діляться своїми враженнями про свята, у кого подарунок краще. Кому подарували на новий рік #кошеня , кому #собака , а кому довгоочікуваний телефон або іграшку. Дітей заспокоїти тепер важко буде, вони, як і дорослі, довго будуть хвалитися своїми подарунками. Буде дуже багато суперечок і образ, і можливо з'являться синці.
А ви подивіться, який наплив зараз в спортивних клубах ніде яблуку впасти. Перед новим роком можна було кричати АУ, а зараз. Всі кинулися після свят, особливо дівчата, стежити за своєю фігурою.
Празники пройшли і почалися трудові будні.
6

Коментарі 2

  • 2015-01-13 05:38
    Мене чомусь на роботу не потягнуло. Настільки розслабилась за свята у колі родини. Відпочивати нікуди не вдалося з'їздити. Не той зараз час. Та відвідин друзів, родичів, було предостатньо. Навіть каталися з гори на санчатах, як у дитинстві. Було весело! З колегами по-роботі спілкувалася по-телефону, і початок нової трудової неділі, не викликав ніякого ентузіазму
  • 2015-01-13 12:47
    Теж не дуже люблю свята - чекаєш їх, чекаєш... А вони раз - і закінчилися. Лишається відчуття, ніби то тебе обманули. Робота сумні думки розвіює, але осад в душі лишається. От чому не може бути свято кожен день?

© 2010 - 2024. Всі права захищено.