Кулінарні рецепти

Група, учасників: 42
2015-05-18 23:49

Суп з курки

#КурячіКрильця вимити, посолити, обсмажити на сковороді в рослинному маслі, поперчити.
У каструлю з киплячою підсоленою водою викласти обсмажені крильця.
#Картоплю помити, почистити, порізати шматочками та теж кинути в каструлю, де кипить #бульйон , варяться крильця.
#Моркву помити, почистити, частину порізати кубиками та кинути в бульйон, а частину натерти на тертці, обсмажити в рослинній олії та додати в каструлю за 7 хвилин до готовності супу.
#Цибулю ріпчасту почистити, промити в проточній воді й цілком, не ріжучи, кинути в каструлю. Вона додасть супу особливий #смак . Не забудьте цибулину вийняти відразу ж після готовності супу, поки вона не розм'якла і не перетворилася на непривабливу м'яку масу.
#Макарони бажано кинути в каструлю за 5 - 6 хвилин до готовності супу, тоді вони не розваряться, а залишаться цілими. Готовий #суп подайте на стіл в гарячому вигляді, присипте зверху свіжою дрібно нарізаною зеленню. Можна додати сметану.
9

Коментарі 2

  • 2015-05-19 09:40
    Очень интересный вариант с обжариванием крылышек. А чем отличается такой вариант обработки курятины от обычного (варенные)? Думаю, что если к целой луковице в бульон добавить часнык целый, душистый персик, лаврушку, то бульон станет ещё вкуснее.
  • 2015-05-19 11:32
    Такий жовтенький апетитний бульйончик. З домашньої курочки? 
     
    Нещодавно в блогові однієї знайомої, смакам якої ну дуже довіряю, читала, що перед обсмажуванням курятину можна обваляти в сухому молоці - полісахариди, які в ньому є, якось по-особливому розкривають смак м'яса. Сама цього ще не пробувала, але цікаво)

Наступний запис

2015-05-18 22:28

Як приготувати макарони?

16
16

© 2010 - 2024. Всі права захищено.