Цікаві факти

Група, учасників: 27
2015-10-21 10:44

Київська міська дитяча клінічна лікарня №1. Київ, вул. Богатирська, 30

Незалежно від того, в якому районі Києва ви проживаєте, до вузьких спеціалістів все одно направляють до спеціалізованих лікувальних закладів. Звичайно, що якщо у дитини звичайне захворювання, надати допомогу і отримати консультацію можна і при районних поліклініках. Я ж мову веду про такі, наприклад, захворювання, як патологія різних органів, обстеження, хірургічне втручанні та інше. Одна з таких лікарень - Київська міська дитяча клінічна #лікарня №1, яка знаходиться майже за містом.
Так сталося, що з молодшою дитиною ми потрапили на обстеження до урологічного відділення вищезазначеної лікарні. Я бачила різні лікарні, як столичні, так і провінційні, але саме ця лікарня – дещо! На сьогоднішній день в урологічному відділені йде ремонт (частина крила) і про ніякі санітарні умови навіть мови йти не може. А там же лежать і після операцій! Пил, бруд, павутиння на кожному кроці. Було відчуття, що там місяцями ніхто не прибирав. Я не побачила жодної прибиральниці. Дякувати Богові, що ми там довго не знаходилися.
Хочу розказати про єдину річ в урологічному відділені, яка дуже приємно вразила і показала на скільки вона необхідна в дитячих лікарнях. Це – дитяча ігрова кімната. Зроблена вона тут коштами та силами благодійної організації. Подивіться на фото. Мій син був у захваті від цієї кімнати: гірка, будиночок, телевізор, різноманітні іграшки. Увесь вільний час ми проводили саме тут. Вважаю, що в кожній лікарні повинні бути такі віддушини для дітей-пацієнтів та їх батьків.
25

Коментарі 4

  • 2015-10-21 12:06
    Ну нічого собі ігрова кімната! Видно, що зробили саме для діток, молодці! Можливо і палати хоч трохи поремонтують. Знаю знайомих, які займалися ремонтом інфекційного відділення в одному з міст Київської обасті, вірніше займалися збором коштів і купували все необхідне, то палати там були такі страшнючі, що і передати не можу, а зараз зробили все нове, свіженьке, оздобили і все коштами простих людей...
    • 2015-10-21 13:09
      Ой, тут тоже такой ужастик... те страшные кровати на пружинах, продавленные матрасы как дерево, обдертое все, грязное. Я не считаю, что все должно быть сделано за деньги жителей. Каждый должен заниматься своим делом. зачем нам тогда местные власти и местные бюджеты. Тем более - Киев. Меньше бы воровали.
  • 2015-10-29 00:42
    Гарна кімната... хоч один позитивний момент)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.