2015-02-16 18:49
Впевнена, що дуже багато дівчат та жіночок захоплюються вирощуванням кімнатних рослин. Це справді дуже красиво, і радує око, як господині так і гостей. До появи дітей, у мене також було дуже багато вазонів. Особливо мене радували #КімнатніТроянди . У мене були червоного, рожевого та жовтого кольорів. Та після того як з'явився старший син, у мене уже не було часу за ними доглядати. І ось до цього часу, залишилося лише декілька найстійкіших до складних умов виживання рослин. Тішуся, що ще досі тримається #лимон . Йому уже минуло шість років. І дуже хотілося б посмакувати домашніми лимончиками. Можливо, хтось зможе дати кілька простеньких порад, щоб він все ж таки за плодоносив. Ось ще кілька #ФотоКімнатнихРослин . Дещо з того, що залишилося.
5

Коментарі 3

  • 2015-02-16 20:54
    Взе залежить від того, як ви за ним доглядали за всі шість років. Якими були ваші дїї? Який горщик? Який ріст має саме деревце? Яка в нього крона? Не знаючи всіх подробиць дуже тяжко щось сказати. Спробуйте на стовбурі свого лимона зробити Т подібний розріз, в нього вставте гілочку плодоносного лимона, і може ваш почне плодоносити. Або ж спробуйте дати 2 місяці спокою (в затіненому місці, цілком достатньо в кімнаті за шторою, щоб пряме світло не падало). Потім пересадите в горщик побільше (якщо він у Вас в маленькому). Далі виносьте на пряме сонячне світло (на вікно), обов'язково удобрити та поливати.
    • 2015-02-17 13:19
      Дякую за цікаву інформацію. За шість років я його особливо не доглядала, просто поливала. Не удобрювала. Є якісь спеціальні добрива? Чи універсальним підживлювати? Ріст приблизно 1 метер, крона не дуже розлога. Не знаю де в маленькому місті можна взяти гілочку плодоносного лимона, принаймні в знайомих точно не має. Тому, обов'язково спробую другий варіант, який Ви порадили.
  • 2015-03-04 15:56
    Люблю не цветущую зелень.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.