2015-02-28 02:35
Хочу розповісти про актуальну для мене проблему. Вже рік живемо в новобудові. З малюком гуляємо на подвір’ї. Страшенно бісить купа #сміття , недопалків, битого скла... і цей список неможливо закінчити. Ті, хто не мають дітей, ведуть себе, м’яко кажучи по-свинськи. На дитячому майданчику є невеличкі смітники для дрібного #сміття, як я розумію. Наші #сусіди умудряються туди викидати свої сміттєві пакети з побутовими відходами (причому сміттєві баки недалеко від будинку!). Ті пакети туди не влазять, або самі вивалюються, або бродячі собаки їх розривають, або вітер – і все сміття у всій своїй красі на майданчику. Це бісить, бісить, бісить… Шкода тих бідних прибиральниць, що щодня прибирають то все. Це ще нам повезло, що щодня. Ну а якщо в суботу така халепа сталась, то прийдеться до понеділка чекати.
Усі, хто палять цигарки, вважають своїм обов’язком кинути недопалок на майданчик…
А ще #молодь . Я сама ще не дуже стара (ще 30 не маю). Ну але їх неможливо витримати. Позалазять в ті «бєсєдкі» і ведуть себе там, як мавпи. Крик, матюки, музика на всю катушку.... Вже зламали смітник, обмалювали всі лавки, столи. Вигляд там жахливий. От вам і новобудова, майданчик, якому усього лише рік. Тільки #потепліло - вони вже тут як тут...
Люди, навчіть своїх дітей, і самі живіть ПО-ЛЮДСЬКИ. Так не можна жити і гадити там, де живеш.
7

Коментарі 1

  • 2015-02-28 13:00
    Нам пощастило з сусідами. Дітей в будинку багато, поряд новобудови, чисто, якщо собаки розірвали пакет з сміттям, то я сама можу його прибрать, одни сусід якось бутилки і розкидані пачки від чіпсів мовчки зібрав і викинув.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.