2015-02-18 13:16
Вже минуло кілька років з моєї останньої подорожі у Європу. Проте як тільки приходить весна, з"являються спогади. Адже саме навесні в основному я їздила у тури Європою. У Відні я була двічі. Дуже гарне і історичне місто. Проте я не любитель музеїв, тому там не була, а просто насолоджувалась прогулянками містом. Бачила славнозвісний #Хофбург , була на Площі Марії Терезії, відвідувала #палацШьонбрун . До речі в останному дуже гарно, величезна територія з квітучими кущами і квітами, гарний фонтан. Раджу поїхати туди обов"язково, Крім того вхід на територію Шьонбруну безкоштовний. Платним являється тільки віхд у саму будівлю. У Відні варять дуже смачну каву, яку подають з великою кількістю молока. Називається така кава - #меланж . Це моя улюблена. Також обов"язково спробуйте #штрудель та #захер - відомі віденські смаколики. До Відня їхати не так вже й далеко, проте теперішній курс європейської валюти не дозволяє мені це зробити ще раз, на жаль.
6

Коментарі 2

  • 2015-02-18 13:43
    Эх, правда с этим курсом остаётся только воспоминания. Давайте еще фото, будем вместе слюни пускать и "охать".
  • 2015-02-22 09:57
    Проблема, скоріше, не в курсі євро, він живе сам по собі, навіть, дуже опустився у порівнянні з швейцарським франком і нині відноситься до нього як 1:1, замість 1:1,5 як це було ще в недавні часи. Що до гривні, то не потрібно бути великим фінансистом, щоби спрогнозувати її подальше падіння.  
     
    Адже, 20% промислового виробництва втрачено на Донбасі, обов'язок забезпечити соціально-культурний розвиток особливих територій та повністю відновити їхній економічний потенціал при відсутності границі з Росією, тобто відкритому кордоні для контрабанди у промислових масштабах, обіцяє нульові находження до державного бюджету з цих територій.  
     
    Але, що поробиш: у агресивних діях, які ведуться не на шахівниці, а на плацдармах реальної кривавої віїни, нічиєї не буває, буває лише перемога або поразка. Той, хто програв - мусить платити данину загарбнику. Так було у всі часи, так воно засталося і зараз.  
     
    Тільки не зрозуміло, чому решта України має по струнці стояти і сумлінно виконувати забаганки сепаратистів, брати їх на своє повне утримання, яке не може бути скороченим, навіть, якщо решта країни буде голодувати, при тоиу, що вони ворожо відносяться до всього українського?  
     
    Може, кращим рішення було би їх відокремити, та сконцетривувати усі зусилля на реформах і всебічної розбудові держави, яка має бути матінкою, а не мачухою для українців, яких північна сусідка воліє зробити пасинками на своїй замлі.

Наступний запис

2015-01-30 13:21

#Подорож у країну #Литва

3
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.