2015-02-13 21:01
#Економія місця
#Порада від китайців
Взагалі я ярий противник збирання усілякого хламу і намагаюся відразу позбавлятися від непотрібних речей. Однак не завжди це виходить – у нас, наприклад, валяється безліч різноманітних пакетів: з інтернет-магазинів, з супермаркетів… і викинути ніби шкода, бо нові й можуть згодитися, і місця займають дуже багато. Займали! Нещодавно відкрила для себе китайський спосіб складання торбинок. Цілком ймовірно, ви його вже знаєте, а комусь, можливо він стане в пригоді, як мені. Тепер пакети поміщаються у невеликий ящик, та завжди можна знайти те, що потрібно.
Принцип простий – #пакет складається вчетверо поздовж, а потім згортається у трикутник, починаючи з нижнього краю; коли дійдете майже до кінця, згорніть верхній куток і зафіксуйте його, засунувши у отриманий трикутник.
Щось із моїх слів і фото мало що зрозуміло, тому краще тримайте відео - https://www.youtube.com/watch?v=bCi6HLGfaOo
8

Коментарі 7

  • 2015-02-13 21:35
    А ми вже роки два так складаємо пакети. Навіть не пам'ятаю вже, хто навчив так їх загортати. Буду знати, що це ноу хау зараз від китайців;-) А ще більш раціонально, не забувати брати з собою ці пакетики, не доведеться купувати нових, які потім думати де зберігати. А ще краще господарську сумку купити;-)
    • 2015-02-14 12:34
      Може й не від китайців, але так говорилося в тому відео, яке я дивилась. Там ще показували, як швидко складати футболки... одним рухом! Це просто неймовірно)
  • 2015-02-13 21:40
    Знайомий метод, але мій метод називається "Якнайшвидше" скрутила і заховала:))) Ну немає в мене цієї китайської риси так все гарненько складати, мабуть тому і економити дуже тяжко мені(
    • 2015-02-14 12:36
      Вашим методом я теж раніше користувалася, і через це в коридорі завжди висів пакет з пакетами, який мене дуже дратував. Зараз же все акуратненько сховано)
      • 2015-02-14 13:01
        Можливо і я доросту до цього)))
  • 2015-02-15 13:22
    Відмінний метод, спасибі! Та ще й з фотографіями) Головне тепер - вчасно згорнути пакет, а то точно потім буде валятися. 
    У мене така проблема з маленькими пакетиками. Щось з магазину принесеш, шкода викинути, от і знайшла місце, де легко запхати пакетики. Навіщо я їх збираю? Поясню. Кожен раз, коли треба почистити оселедець, картоплю, щось загорнути і ін., ціла проблема - відкрити відро, кинути туди і інш. Словом, лінь. А в пакетик все складаєш і складаєш. Коли він наповниться наполовину, зав'язав його і у відро для сміття! 
    Зручно..
    • 2015-02-15 21:32
      А я коли готую, то просто сміттєве відро виймаю і ставлю зверху, тоді відразу можна у нього все викинути, а коли закінчую, то знову ховаю. А до маленьких пакетиків у мене жахлива нелюбов з тих часів, коли через дефіцит великі ціни їх доводилося прати. Це було справжнє випробування, тому зараз набагато простіше купити рулон нових, чим збирати старі.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.