2015-03-13 13:17
Містер Мерседес – свіжий роман Короля Жахів Стівена Кінга. Цього разу він пише детективну історію, поліцейський роман без натяків на надприродні сили та незрозумілі жахи. Історія детектива, що вийшов на пенсію якого намагається довести до самогубства масовий вбивця на прізвисько Містер Мерседес. Але детектив не просто старий пенсіонер, він чинить опір і вбивця допускає низку фатальних помилок. Це призводить до того, що детектив на пенсії, 17-річний підліток і психічно неврівноважена жінка зупиняють Мерса за кілька секунд до чергового, по справжньому масового вбивства. Динамічний сюжет, цікаві персонажі, трохи зім'ята кінцівка – в цілому, відмінний роман. Схоже, Стівен став користуватися сучасними технологіями, бо роман просто кишить технічними подробицями сучасної комп'ютерної та мобільної техніки :)
2

Коментарі 2

  • 2015-03-13 13:29
    Одного разу пробувала читати його книги, не пам'ятаю вже назви тієї, котру я так і не дочитала, але, мабуть, я трохи боягузка або надто вразлива - ця література не для мене :( А от моя найкраща подруга захоплюється ним і у неї є всі книги Стівена Кінга!
  • 2015-03-20 10:09
    Я не шанувальниця Кінга, але деякі його твори читала. Вирішила прочитати і "Містер Мерседес" . 
    До жахів це не має ніякого відношення. Трилером чи детективом назвати складно. Злочинець відомий відразу, і ніяких загадок в романі немає. Він являє собою психологічну дуель детектива у відставці і психопата-злочинця, який вирішив допекти детектива заради забави. 
    Я не шкодую, що прочитала, але сама я люблю Кінга зовсім за інші моменти.  
    Читати цікаво, але нічого незвичайного в історії немає, у Кінга є набагато цікавіші книги.

Наступний запис

2015-02-17 15:01

#Серіал #Селфі

9
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.