2015-02-20 15:15
#Фільтр із зворотним осмосом.
Добрий день. Хочу поділитися з вами моєю новою покупкою. Це фільтр для очищення води методом зворотного осмосу.
В даний час практично кожен житель великих міст і не тільки, стикається з проблемою питної води. У водопровідних кранах тече вода, яка може застосовуватися в технічних потребах. А якщо її кип'ятити і пити чай, то утворюється такий наліт, що його не можна розчинити навіть кислотою.
Деякі вирішує цю проблему шляхом купівлі чистої природної води в кіосках, які стоять практично в кожному дворі і магазинах. Інші бурять свердловини або їздять до джерел і набирають собі воду в ємностях. Але ніхто не може дати гарантії, що ця #вода , яку ви купили або набрали самостійно - чиста.
Також ходити і купувати воду це зайвий час і гроші. Але не в грошах правда, а в тому, що спробуйте згадати, як неохота буває йти за водою, коли на вулиці йде дощ або сильний #мороз .
Купивши такий фільтр, я забув, що таке покупка води і #накип у чайнику. Користуюся я їм вже три роки і мій чайник, який з нержавійки блищить як новий. Але найголовніше, що цю воду можна пити прямо з під крана, не кип'ятити її навіть дітям.
Ця система фільтрації на сьогоднішній час відноситься до найкращої і очищає воду на 99%. Звичайно фільтр за моїми розрахунками не зможе зменшити витрати на воду, так необхідно регулярно міняти його елементи, які не дуже дешеві. Також значно збільшується витрата води. Припустимо, щоб вийшов один літр чистої води, необхідно затратити від 5 до 10 літрів водопровідної, а решта зливається в каналізацію.
Але це все дрібниці порівняно з тим, що є можливість регулярно пити найчистішу воду і не боятися за це.
3

Коментарі 2

  • 2015-02-20 15:23
    :))) после слов "...методом зворотного осмосу.." я поняла, что ничего не понимаю. Одно знаю: чистая водичка - это хорошо.
  • 2015-02-22 12:21
    Такий фільтр дійсно дуже класна штука. Ми зараз носимо воду баклагами з колонки. Бо з крану її навіть кип'ячену пити неможливо. Коли переїдемо до власної квартири, то фільтр обов'язково на кухню поставимо.

Наступний запис

2015-02-15 14:59

Домашній сік.

7
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.