Цікаві факти

Група, учасників: 27
2015-08-20 21:44

Чи можна прати дитячу коляску?

Виявляється, візок можна прати в пральній машинці!!! Я, коли була вагітна, приводила в порядок візок з люлькою, але там всі ткані частини були знімні. А от, коли придбали коляску-тростину, там все виглядало, як-ніби не знімне. Такі литі кріплення. Взагалі я її просто протирала щіточкою з мильною водою. Але вже два роки, як користуюся, уявіть тільки ці втерті печива, річки кефіру, соку і т.д. Коли терпінню прийшов кінець, на емоціях розібрала коляску. Навіть викрутка не знадобилася. Все на кліпсах, кнопках і липучках. Каркас склала і помила під душем у ванній. Знімні частини завантажила в пральну машинку на 40 градусів. Порошок найзвичайніший і трохи кондиціонера. Висушила на вулиці за годину.
У підсумку, поки малюк спав, коляска розібралася, попралася, висохла і зібралася. Вуаля! Нова коляска!
Дорогі матусі, ділюся своїм безцінним досвідом! Користуйтеся. Коляски можна і потрібно прати в машинці. Тільки обороти ставте мінімальні для центрифуги. Капюшон завантажила прямо з металевими дугами. Машинка в порядку і коляска теж.
:-)
30

Коментарі 8

  • 2015-08-21 14:55
    Молодець! Я думаю багатьом мамам цей згодиться, адже завжди була проблема, як же краще помити або випрати дитячий візок. А в машинці це по - перше швидко, по - друге це чисто і в-третіх - добре буде промито від порошку (режим полоскання). Я впевнена, що малюк дуже оцінив старання мами. Адже дуже приємно сидіти в чистій і добре пахне колясці, та ще як на троні....)))
  • 2015-08-22 19:05
    В мене елементи не відстібались в колясці. Знімався лише чохол з капюшона, а в прогулянці — тільки чохол для ніжок. Але для мене це була не проблема. Я живу на першому поверсі, винесла візочок, відро з водою, щіткою помила, пару відер зверху вилила для ополіскування і на сонечку сушила -)
  • 2015-08-23 17:03
    В мене все знімалось, що сильно вимазувалось, але ми майже не їли і взуті не сиділи тому і продали коляску як нову. Тепер в нас велосипед, прогулянку не купували, думаю і так виростемо, ну от велік в нас не дуже чистий вже, я час від часу протираю вологими серветками, але треба буде випрати якось гарно все, бо вже колір трохи почорнів)))
    • 2015-08-24 13:41
      А в нас інша ситуація. Ми на кожній прогулянці їмо :-) Палички, сік, кефір, фрукти тощо :-) Тому все це втирається в тканину, виглядає жахливо. Тому прати буду часто((( Добре, що всі частини виявилися зйомними. Бо попередня хазяйка коляски її ніколи не прала, думала, що все не зйомне!
      • 2015-08-24 14:26
        )))
  • 2015-08-26 16:18
    Я в свій час прала нашу тростинку вручну, просто не придумала, що можна до пральної машинки запхати. Теж дуже зручно- все було на липучках та надівалося на каркас. А от наш татусь навіть кросовки умудряється прати в машинці....
  • 2015-08-26 16:28
    А ми усю коляску розбирали (чоловік навіть "закльопки" дріллю висвірлював), залишився лише металевий каркас. А коли вистірали знов збирати почали. Багато чого переробили під себе (щоб люльку вистірати розрізали низ та витягали тверду основу, потім на місце розрізу блискавку пришили, щоб тможна було дощечку винімати коли потрібно). А "дах" чоловік бовтами закріпив, і він тепер також знімається. Тому навіть незйомні частини не треба боятися "відривати", потім все можна зробити знов, а інколи ще й краще ніж було!
    • 2015-08-26 21:54
      Які Ви з чоловіком умільці! За все життя у візку нічого не відривала. Згодна повністю, що коляска розбірна набагато краща, ніж з не знімними тканинними частинами. Добре руками не випрати, тільки якщо в своєму будинку, де на вулиці можна зі шлангом, порошком і на сонечку потім висушити. У квартирі, тільки розбирати. Дякую за Ваш досвід :-)

Наступний запис

2015-08-19 16:12

Яблучний спас

15
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.