Цікаві факти

Група, учасників: 27
2015-09-16 22:02

Дешево і сердито… або декілька способів зігрітись без затрат

Чи любите ви осінь? Я, в принципі, так. Але теплу, з лагідним сонечком, золотавим листям і павутинками бабиного літа, а не ті «жидівські кучки», які підступно накривають нас кожного вересня. Від холоду хочеться закутатись по самі вуха в м'який плетений плед, натягнути на ноги теплі шерстяні носки та спостерігати за негодою з чашкою гарячого шоколаду з тераси.
Насправді ж все у мене склалося зовсім по-іншому - болото по коліно, резинові чоботи, дощовик, та гайда рятувати незібраний врожай. Ага, знову занесло у село, проте цього разу все було зовсім не так романтично, як весною. В думках було лише одне - як врятуватися від собачого холоду та вітру, який завзято перераховував мої кісточки.
І тут брат дав одну слушну пораду - він назвав це снайперським способом: потрібно почати часто напружувати та розслабляти м'язи усього тіла. І хоча повірити в це важко, та після декількох хвилин по усьому тілу розливається рятівне тепло.
Крім того, можна зігрітись зсередини – про продукти, які у цьому допомагають, я вже писала ось тут http://blog.betaproject.net/продукти-які-допоможут...
Цікавий спосіб пропонують рефлексологи – необхідно взяти до рук олівець та почати його перекочувати між долонями. Це дозволить простимулювати біологічно активні точки і, як наслідок, зігрітись.
Психологи рекомендують подивитись на фото коханої людини, що змусить серце забитись швидше і розігнати кров (і тепло) по організму. А якщо взяти не фото, а просто кохану людину, то зігрітись вийде значно швидше (це вже особисто моя порада ;-))
Також коли холодно варто одягати одяг у жовто-червоних тонах – вони стимулюють психологічне тепло. Сумнівно, але чом би й ні? Одягу вам передати не можу, а от яскравих золотавих фото будь-ласка)
PS. З поверненням мене) А знаєте, після села я найбільше люблю свій санвузол)
12

Коментарі 8

  • 2015-09-16 23:31
    З поверненням! Гарно дуже, а я і не помічаю, що вже все жовтіє, завтра зрівняю з Києвом)
    • 2015-09-17 11:24
      Ничего себе, как у тебя там всё желтенько! У нас ещё всё зелёное. Бедолага, почитаешь и дачу больше не захочется. А я всегда борюсь с холодом горячей ванной. А психологически никакого спасения нет, когда физически зуб на зуб не попадаешь.
      • 2015-09-18 23:35
        Это прошлогодние фото. В этом году совсем не так красиво( 
        Нет, Тань, дача и село - это разные вещи. Вот у меня дачка небольшой участочок, где я работаю, когда хочу и как хочу, откуда я вернувшись вечерком я могу спокойно помыться в дуже или понежиться в той же ванной. Так что дача - это удовольствие. А вот село - это добровольное рабство, где работать заставляют на износ, где нет ни выходных ни праздников, и где туалет - это ведро, а душ - ведро с чашкой. 
        Больше 2-3 дней не выдерживаю. А вот в детстве у бабушек по несколько месяцев жила и мне это нравилось. Старею, хочется комфорта)
        • 2015-09-18 23:41
          Хи-хи. Так в детстве ты грязнулей была?))) мне кажется, что дача даче рознь, как и дома в селах. В любом случае: я тебе сочувствую.
          • 2015-09-18 23:50
            Не грязнулей, просто мыться из чашки тогда было не в напряг, а вот сейчас хочется хороших условий. 
             
            Эх, есть такие дома, что им только позавидовать можно, но у нас, увы, не так(
            • 2015-09-19 10:31
              Всё со временем. Смотри с другой стороны: а у нас вообще никакого дома нет.(
    • 2015-09-18 23:27
      Це минулорічні фото. У цьому ж році усі дерева вже майже лисі - листя це не встигло пожовкнути, як висохло і обпало. Не бувати гарній осені(
      • 2015-09-19 09:05
        ну нічого, може ще шось і пожовкне гарно)))

Наступний запис

2015-09-15 21:36

Сірі ворони – вісники війни?

8
6

© 2010 - 2024. Всі права захищено.