2015-01-15 21:13
Моя подруга дуже хоче заміж, планує своє #весілля , обирає сукню та #обручки , мріє про чарівне та романтичне місце проведення. Наперед обдумує церемонію, подумки розсаджує гостей по столиках та складає меню. Підшукує кондитерську, щоб замовити торт, та салон для вибору декоративних нюансів. Чекає цієї миті і боїться, що цього не станеться. Все це тільки в її планах, бо немає найважливішої деталі - нареченого. А чи мрієте ви про своє майбутнє весілля?Про білосніжну сукню та доріжку устелену трояндовими пелюстками?
7

Коментарі 3

  • 2015-01-17 20:12
    Даааа, неожиданный поворот в вашем рассказе о подруге. :))) Хорошенькое название - "деталь". Лучше бы она подумала, как потом носки будет стирать, убирать и готовить для этой... "детали". :))) мечтать не вредно, если бы потом жили так как свадьбу отгрохали.
  • 2015-01-27 13:01
    Ось тому я і не вихожу заміж)) ну навіщо псувати паспорт штампами, якщо всеодно закінчеться одним і тим же)побут...бла-бла...весілля не головне, на мою думку, треба знайти друга коханого і коханця і при чому все це в одному чоловікові))тоді можливо і буде довге подружнє життя.
  • 2015-02-04 13:05
    Давно помічено, що думка матеріальна і для того щоб домогтися бажаного потрібно візуалізувати свою мрію! Бачити її в деталях, так як це і робить ваша подруга. Я думаю, що зустріч коханого не за горами, бо вона вже підготувала свою підсвідомість до цієї події і дуже добре підійшла до візуалізації))) Успіхів їй!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.