2015-01-04 22:02
З дитинства ненавиджу новорічні вистави, так звані “Ялинки”. Оті стомлені Діди Морози в кросівках завжди залишають враження нещирості, несправжності. Єдина річ, що мене з ними мирить – це солодкі подарунки, якими вони зазвичай супроводжуються.
Для своєї доньки я знайшла альтернативу новорічним виставам: на зимових канікулах ми разом відвідуємо театри. Ні, мова йде не про дитячі театри. Річ про справжні дорослі театри, які на зимові свята готують вистави для найменших глядачів. Дорослий театр з біноклями, програмками, сидіннями, оббитими оксамитом, люстрами наче з палацу – це особлива атмосфера, і похід до театру – це сама по собі чудова пригода для дитини.
Рекомендую “Принцесу Лебідь” і “Примхливе кохання Дроздоборода” в Молодому театрі на Прорізній: талановита режисура, чудова гра акторів, гарні вбрання.
7

Коментарі 2

  • 2015-01-08 11:57
    Мало хто з дітей полюбляє ходити у театри, тим паче у дорослі театри, а ні на дитячі театральні вистави. Не можу зрозуміти, чому вам не подобалися новорічні вистави, не всі вони такі погані як ви пишете, мабуть вам просто у дитинстві не пощастили бачити яскраві, веселі вистави, де усі діти сміються та радіють Діду Морозу.
    • 2015-01-08 12:06
      Моїй дочці вже виповнилося 9. Раніше я її час від часу водила на дитячі вистави до дитячих театрів, і останні кілька років ми ходимо (раз на рік) на ялинку. Нецікаво. Вона ходить лише заради спілкування з подругою. А у "дорослому" театрі цікавіше. Їй подобається сама атмосфера, це як потрапити на бал.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.