2015-02-27 11:30

Два прекрасних тижні в місті Сантандер (Іспанія)

Іспанське місто Сантандер знаходить на півночі країни, на березі Атлантичного океану. Він є відомим туристичним містом та адміністративним центром Кантабрії. Сантандер був і залишається одним із наулюбленішим місць відпочинку іспанських монархів. Місто не є дуже великим і за цих два тижні, крім відпочинку на пляжі, мені вдалося обійти його майже вздовж і впоперек. І оскільки це північ Іспанії, то було кілька дощових і навіть прохолодних днів, але позасмагати під гарячим іспанським сонечком, все-таки, вдалося!
Дуже вразив своєю красою Катедральний собор (про котрий пізніше розповім окремо), інші старовинні храми, королівський палац La Magdalena (для нього також виділю окремий пост), величезне казино, готелі в прибережній смузі, місцеві краєвиди, памятники і головне - сам океан!
Пересувалася по місту в основному своїм ходом, кілька разів скористалася міськими автобусами. В Сантандері також знаходиться дві залізничні станції, автовокзал та аеропорт.
Кожен вечір улюбленим заняттям були прогулянки однією із головних вулиць міста #PaseoDePereda , що проходить вздовж узбережжя, а також розміщеним біля нього парком #JardinesDePereda . Практично ніколи не було вільної лавочки на березі, так як і туристи, так і багато місцевих мешканців не нехтували вечірнім прогулянкам. До цих пір при згадці про Сантандер в уяві постає тепле океанічне повітря, шум хвиль та якийсь особливий настрій, котрому піддалися всі без вийнятку...
23

Коментарі 8

  • 2015-02-27 14:00
    Вот так поваляешься там и уже монарх! :)
    • 2015-02-28 12:08
      Й не дивно, що іспанські монархи так полюбляють це місце! І навіть саме завдяки королівській родині він став таким відомим морським курортом, наче до цього ніхто не помічав цих надзвичайно красивих краєвидів та місцевого клімату. Та після того як монархи звернули на нього увагу - Сантандер став цінитися більше.
      • 2015-02-28 12:53
        Отправить срочно Порошенко отдохнуть в отдалённые села!
        • 2015-03-02 13:11
          Ооо, у вас хороший стратегічний план щодо збагачення економіки країни завдяки розвитку туризму в українських глибинках. Підтримую! :)
          • 2015-03-02 13:20
            Представляю как Порошенко то "рад" будет подымать целину :))
  • 2015-02-27 16:44
    Дуже хотів бі відвідати Іспанію, завжди була цікава ця країна, мене вона приваблює своїм особливим колоритом, а також прекрасними місцями, в які, без перебільшення, можна закохатися з першого погляду. Ваша розповідь про відпочинок в місті Сантандер - лишній раз підтвердження цьому. Яка краса, живописні пейзажі, неперевершенний Атлантичний океан! Також я встиг відміти для себе той факт, що тут доволі спокійно, а отже можна відпочити в спокійній атмосфері від галасу, який зазвичай буває на публічних, міських пляжах. Дуже сподобалась ваша розповідь, гарні фото, якщо мені пощастить відвідати це місце з своєю коханою людиною, також, без сумніву, опишу свою подорож!
    • 2015-02-28 12:03
      Сантандер, до речі, відомий найчистішими пляжами у всій Іспанії, а також славиться надзвичайно прозорими водами і дуже чистим піском. Там, дійсно, досить спокійно і прогулянки містом приносять багаго вражень! І не варто навіть говорити, що особливий вологий морський клімат цього місця має хороший вплив на наш організм.
  • 2015-03-03 16:17
    Яка краса!Ех..Фото з пляжами так манять)Ось би зараз перенестись туди і хоча б трошечки поніжитись під іспаньским сонечком)) Цікаво, яка там погода в таку пору. Начебто, клімат у них більш жаркий, ніж у нас.

Наступний запис

2015-02-26 12:02

Трилогія Ноя Гордона

17
9

© 2010 - 2024. Всі права захищено.