2015-03-08 14:02

"French Kiss" або як подорож може змінити життя

Колись натрапила на #Фільм , початок якого неприємно здивував, навіть засмутив мене. А все тому, що від картини про #Париж за участі улюблених акторів - #ЖанаРено та #МегРайан я чекала набагато більшого. Дійсно, "вступ" дуже невдалий, бо з самого початку розписується в деталях, як якесь навіжене дівчисько панічно боїться літати... Тоді, вимкнув телевізора, я так і не переглянула ту картину.
Коли нещодавно знайшла диск із "Французьким поцілунком", вирішила перемотати невдалий епізод і таки додивитися картину. Тому, якщо початок почне дратувати, раджу починати перегляд з другої хвилини 30 секунд.
Після перегляду зрозуміла: це - справжній шедевр, пронизаний іскрометним гумором та тонкою іронією. Вражаюче перевтілення головної героіні з переляканої дівчинки у сміливу та цікаву жінку проходить не без участі мужнього красеня, який попервах здається брутальним та неохайним. Після розтягнутого вступу сюжет набирає дінамики, у нього вводяться інші дійові особи. Дуже цікаво, що знайомий Кейт також змінюється, розкриваючись з іншого боку.
Вагомий внесок у розвиток подій вносить щира дружба, міцним звеном скріплюючи та підтримуючи розкриття прекрасних якостей героїв. Вона, мов масивне звено, зміцнює новий тандем, надаючи змоги йти у новому напрямку. І все стає на свої місця...
9

Коментарі 8

  • 2015-03-08 22:58
    Я теж досить довго не могла зважитися на перегляд цього фільму. Початок дійсно трохи не той. Але далі все знайшло зовсім інший хід. В результаті, що тут скажеш. Відмінне романтичне кіно - одне з кращих, на мій погляд, за участю М. Райан. У всякому разі, виглядає вона тут просто чудово. Плюс ідеальне попадання в образ. Ну і, безумовно, чоловічий дует К. Клайна і Ж. Рено - тут залишається тільки поаплодувати. Рекомендую, це справді те що потрібно обов'язково подивитися.
    • 2015-03-16 11:56
      Мне так нравятся ваши отзывы - очень точно подмечаете особенности фильмов. Сплошное удовольствие читать!
  • 2015-03-15 15:04
    О, Жан Рено и Мег Райан це дійсно чудовий тандем! З'явилось бажання передивитися цей фільм, і я взагалі люблю такі комедії. Думала, що це французська стрічка, а зараз глянула - Великобританія та США, 1995 рік. Дякую, що нагадали:)
    • 2015-03-16 12:09
      Напевно, ви здивуєтеся, наскільки гармонійним виявився дует Райан з Кевіном Клайном. Раніше я цього актора якось не помічала, та після перегляду цієї екранізаціі просто захоплююся майстерністю Клайна. Дуже вдалий образ, кожен жест природній. Я навіть повірила, що він насправді - Люк Тесьєр ;)
  • 2015-04-23 14:48
    Я в шоці, як мало шансів ви дали "улюбленим" акторам, перемкнувши телевізор ще до закінчення двох з половиною хвилин!) Я, коли читала ваш вступ про "задовгий початок", припускала, що мова хвилин про 15, як мінімум! Але, все одно, дякую що додивилися та порекомендували - я його не бачила!
    • 2015-04-24 14:54
      Для мене цей двохвилинний вступ розтягнувся ніби хвилин на двадцять... Може ще настрій такий був, хтозна. Але потім стільки раз передивлялася цей фільм! Гадаю, якщо б початок був вдалий, ця картина була би більш відома.
  • 2015-06-11 14:26
    Фантастичний фiльм)Взагалi Жан Рено дуже великий актор! 
    Спочатку фiльм казався не чимось видатним, але потiм я почав вникати у нього i так сказати скуштував смак цього плоду)Пригоди це сама улюблена моя тема...Дуже цiкава картина))
    • 2015-06-12 16:02
      Так) Фільм розкривається поступово, наче квітка

© 2010 - 2024. Всі права захищено.