2015-01-09 13:42
Хотілося б сказати декілька слів про мій найулюбленіший мультсеріал. Звісно я також прихильник радянських мультфільмів, але найулюбленіші знаю на пам'ять. #Сімпсони мультфільм який я мабуть не перестану дивитися коли стану батьком або постарішаю. Дехто скаже, що це убогий та нічому не навчаючий мультфільм. На це можу відповісти тільки одне, для мене головне, щоб було весело. А взагалі режисер Мет Грюнінг і не хотів нікого навчати, він показав середньостатистичну американську родину. І це не мої слова, це він говорить у інтерв’ю. Єдина моя незаперечна думка, що #сімпсониУкраїнською мовою це витвір мистецтва. Мені здається, що в оригіналі вони не такі кумедні.
Починаючи з 2004 року я дивлюся цей мультфільм. Перед тим як піти на навчання до університету я вранці, по М1. вже зібраний и одягнений, з порогу додивлявся до ролей та біг на зупинку, щоб встигнути на навчання. Тепер коли випадає вільна хвилина дивлюсь #мультфільмОнлайн . Нещодавно мене порадувало, що один із моїх улюблених сайтів виклав його в українському перекладі.
20

Коментарі 8

  • 2015-01-09 20:57
    А на якому сайті можна подивитись Сімпсонів українською? Я залюбки б подивилася)) Люблю комедії, комедійні серіали і мульти дивитися саме в українському перекладі, це ж зовсім інше сприйняття!)) Серіал "Друзі" дивилася роками, стільки смішних фраз українською стали в моїй сім'ї крилатими! А бувало, коли-не-коли траплялася серія в російському перекладі, нецікаво було й дивитися!
  • 2015-01-10 22:38
    Хоч цей мультсеріал і йде вже більше 25 років, але він актуальний і досі. 
    Навіть, у іншому мультсеріалі, у "South Park" є епізод під назвою "Все це було у Сімпсонах". 
    Вплив цієї родини з жовтою шкірою на декілька поколінь американців дуже великий: Гомер - культовий персонаж, Мардж - перший намальований персонаж, котрий з'явився на обкладинці "Playboy". 
    Ще можна багато чого казати про цей серіал, але скажу лише одне "Д’оу"
  • 2015-01-12 13:07
    Також дуже полюбляю цей мультик) Пам`ятаю ще дивився по М1, коли ходив до школи. Тоді в мене ще не було інтернету, тому я старався не пропускати жодної серії. Нещодавно дивився нові сезони з російською озвучкою. Якось незвично.. Не скажу, що російська озвучка погана, але український переклад якось більш звичний) Так і з фільмом "Сам вдома". Звик дивитися тільки з українською озвучкою)
    • 2015-01-12 14:13
      Якщо перше враження було від перегляну на українскій мові тоді на інших мовах перегляд не принесе задоволення, на мою думку))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.