2015-01-16 09:11

Sad after-party.

Ось і закінчились #свята та улюбленний час прокрастинації. У багатьох людей цей період вважається адаптаційним, адже треба знову гнути спину або мізки. Комусь потрібно на роботу, хтось сяде за парти, а є щасливці, яким житя підкинуло роботу, що не потребує чітко відведеного часу.
Так ось, питання до останніх: що для Вас стало вирішальним? Це улюбленна #робота чи тимчасове рішення? Якби Вам треба було б кожен день ходити до офісу з 9 до 6 - Ви б змінили иісце роботи?
6

Коментарі 2

  • 2015-03-04 19:43
    В мене була така робота, з вільним графіком, де я фактично була сама собі шефом. Хоча безпосередній керівник був, і роботи було доволі багато. Але проблем з тим, щоб кудись піти не було. Тай праціювала я вдома. Головне було вчасно виконувати работу. Нажаль, зараз я вже не працюю там, але проробивши в такому вільному графіку зрозуміла, що це як раз саме для мене. Не хочу стандарту з 9 до 6. Якось за таким режимом минає життя. Звичайно, що зараз такі часи, що особливо не повередуєш. Шукаю роботу зі стандартним графіком, але й з/п (якщо це можна так назвати) А поки сиджу без офіційного труда, шукаю шляхи, аби все ж таи уникнути режиму " з 9 до 6"
    • 2015-03-07 18:49
      Як я розумію Вас! Порівнявши звичайну роботу "з 9 до 6" і фріланс, хочу зробити вибір на користь фрілансу. Проте зараз конкуренція у цій сфері зростає і стає все складніше. 
      Ще є люди з пасивним доходм - рант'є. Вони здають у найм свої квартири, офіси, торгівельні приміщення і мають з цього пристойні статки. Скільки залишається вільного часу на себе і саморозвиток!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.