2015-02-24 15:26
#Кухня - царство жінки. Незалежно від того маленьке чи велике це царство, воно має бути зручним і дуже подобатись своїй володарці. Наразі в мене гостро постало питання ремонту та дизайну свого царства. 5,5 кв. метрів потребують неабиякої майстерності, смаку та креативу, щоб розмістити на них всю побутову техніку, посуд та меблі. Я передивилась чимало кухонних гарнітурів, проаналізувала массу варіантів розташування меблів, але так і не прийшла до якогось рішення. Хочеться, щоб було і зручно, і красиво. Навіть з кольром не визначилась. Від яскравих відтінків фасадів у мене одразу піднімається настрій, але потім з"являється страх, що кожний день занадто багато жовтого чи оранжевого буде дратувати. Класичний білий відлякує своєюнепрактичністю, а коричневий - похмурістю. Хочеться задіяти підвіконня, але здеється, що тоді кухня стане ще меншою. Дивилась на радіусні кухні, але відлякує ціна. Так і вибираю вже котрий тиждень. Потрібна порада тих, хто вже облаштував своє царство і задоволений результатом на всі 100%. Діліться своїми страхами і побоюваннями, очікуваннями і своєю радістю.
Буду вдячна за поради!
0

Коментарі 6

  • 2015-02-24 16:58
    Кухня на чотвертій картинці - це ідеальна кухня для старої Хрущовки, правда як що проживати там у двох. Для більшої кількості людей стіл реально замалий.  
    Шоста картинка взагалі шедевр! Це вже не жіноча, а моя мрія!
  • 2015-02-24 19:39
    На своєму досвіді можу порадити вибирати світлі кольори. Темні фасади виглядають значно ефектніше, проте на них видно найменшу краплю чи відбиток пальця. І побільше робочих поверхонь!
  • 2015-02-26 00:18
    Темный цвет со временем будет дарить и "темное" настроение (будет напрягать психику). А вот светлые тона, действительно не практичны, однако они дарят своеобразную легкость.
  • 2015-02-27 15:16
    Мы делали кухню год назад. Я очень хотела в салатовом цвете, яркую, но мастера правильно отговорили, что со временем надоест. У нас верхние фасады светлые, "облегченные", светлая плитка, нижние фасады коричневые, типа под дерево, сочетаются с полом, смотрится отлично!!! В цветовой гамме так как на фото: http://palmiramebel.ru/item/11413.html , только немного нежнее верхние фасады. Вам конечно лучше найти хорошую фирму, которая занимается кухнями. Толковые специалисты вам посоветуют какие цвета подобрать и как разместить все на кухне. Я сидела продумывала план кухни 2 месяца, и мне теперь кажется, что лучше кухни и не придумала бы!
    • 2015-03-01 16:12
      удалось все учесть?
  • 2015-02-28 16:33
    Думаю, Вас влаштує мінімалізм! Щось подібне як на 3-ій картинці, але більше сучасних апгрейдів для вмістимості. Наприклад ніші на стіні над столиком, де можна тримати посуд чи приправи в декоритивних глечиках.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.