2015-05-03 22:12
#Гачки риболовні та рибні снасті мого батька (продовження).
Сьогодні хочу Вам ще показати татові #снасті . На фотографіях Ви можете побачити #воблер , #блешню , карабіни й #грузила . Воблери роблять з різних матеріалів, на фото Ви бачите декілька силіконових воблеров. Воблери бувають різні за вагою та розраховані на різну глибину. Вони імітують плаваючу у воді дрібну рибку і хижі #риби відразу реагують на них, хапають ротом. Воблери, як бачите, можуть бути різних кольорів або зовсім прозорі.
Блешня, як і воблер, теж використовується для лову #хижаків . Блешня імітує рух дрібної #пораненої рибки. Ці пристосування виконують з таких матеріалів: латуні та сталі. Фарбують блешні в різні кольори: жовтий, зелений, чорний, малиновий, а ще вони можуть бути безбарвними. Одна сторона блешні увігнута, інша опукла.
6

Коментарі 2

  • 2015-05-04 07:01
    Дуже цікава інформація! Я люблю ловити рибу, але на рибалку давно не ходила. У нас сусід кожної неділі привозе рибу, якось навіть пригощав таранкою. Так він розказує, що тут можна десятками виловлювати рибку. Треба напроситися до нього ;-)
  • 2015-05-08 21:24
    Ви забули також позначити що ці всі пристосування призначені для лову на спінінг. Коли ми свого часу задумалися про таку ловлю у нас виникло питання про набір початківця спінінгіста. Нам на той період часу потрібні були недорогі моделі воблеров. І ось ми зупинили вибір на моделі Pontoon21. Це хітова модель сімейства воблеров, яка користується чималим попитом у майстрів лову. Серед нашого улову були: в'язь, окунь, головень. Перевірено! модель показала відмінні результати і на малих водоймах з досить сильною течією, і на великих. Гра відмінна при будь-якій проводці. А якими моделями воблеров користується ваш батько?

© 2010 - 2024. Всі права захищено.