2015-05-01 23:24

Дитячий спортивний та ігровий майданчик.

Сьогодні знову хочу Вам показати кілька фотографій на яких зображені дитячі #майданчики . Цього разу на фотографіях Ви побачите багато різного спортивного #обладнання та #тренажерів . Зазвичай на майданчиках з тренажерами та #турніками часто можна побачити не тільки дітей, а й дорослих, які із задоволенням їх використовують для підтримки своєї форми.
Хотілося б дізнатися у Вас чи користувалися Ви коли-небудь тренажерами й турніками, встановленими на дитячих майданчиках? Чи займаються Ваші молодші сестри та брати, або ваші власні #діти на турніках та тренажерах, бігових барабанах та інших вуличних #пристосуваннях для занять #спортом ?
8

Коментарі 5

  • 2015-05-02 15:09
    Які гарні майданчики. Так мої діти залюбки займаються на подібних тренажерах, чоловік теж полюбляє турніки, адже можна позайматись не далеко від дому і головне безкоштовно. Шкода тільки, що не всі підлітки використовують тренажери за призначенням, і часто ламають, а ще є мисливці за металобрухтом, котрі періодично спилюють турніки. Мешканці прилеглих будинків повинні бути пильними, щоб зберегти такі необхідні майданчики для дітей.
  • 2015-05-04 14:31
    Звичайно займаються. В мене дві донечки: одна закінчує другий клас, а другій тільки 1,5 роки. Так ми з мамами зробили висновок: чим менші дітки, тим більше їх на майданчику. Років до 10 вони залюбки підтягуються, перевертаються і крутять барабани. А потім починають соромитися: вони ж дорослі, хоча багато хто б і далі займався.  
    Треба, щоб дорослі показували приклад. Ви багато мам можете зустріти на майданчику, але практично ніхто з них не займається на турніках поруч: правильно, за малечею треба слідкувати або стан (форма) вже не той – не залізеш, не підскочиш.  
    Тат взагалі можна зустріти скоріш на лавочці. От і виявляється, що чим доросліші діти, тим вони більше намагаються бути схожими на батьків. Так що, давайте самі спочатку хоч щось навчимось робити, а діти обов’язково підхоплять.
  • 2015-05-06 16:14
    Мої дітки також із задоволенням пограли б на такому прекрасному майданчику , але у нас, крім однієї гірки у дворі більше нічого не передбачили. Так біля неї поставили ще й лаву для матусь, тільки от посидіти на ній ніяк не вдається , приходять люди натовпами з сусідніх будинків , п'ють пиво, курять, а в декількох метрах грають наші діти. І нокому нічого не скажи , закони для них не писані ...
    • 2015-05-06 23:43
      Молодь нікому виховувати зараз: батьки з ранку до самого вечора на роботі, вчителі особливо не намагаються робити упор на вихованні, суспільство і зовсім сповідує теорію невтручання. Зараз і звернутися за допомогою особливо не до кого, якщо з п'яничками на дитячому майданчику посварилися. Тому й доводиться бідним молодим матусям брати дітей за руку і відводити подалі від галасливих п'яних компаній. А щодо дитячих майданчиків треба писати в міськраду, нехай займуться благоустроєм.
  • 2015-05-27 14:27
    Ми з з сім'єю живемо в спальному районі і дитячих майданчиків навколо багато. Старшій доньці 4,5 року, а молодшому 1 рік 8 міс. Кожного вечора мы забираємо донечку з садочку і йдемо гуляти по дитячим майданчикам. Також у районі є великий парк відпочинку, але там круглий рік стоять платні атракціони, каруселі та гірки. Тому до парку ми ходимо всією родиною у вихідні та катаємо малечу. На жаль спортивне обладнання тільки на шкільному стадіоні, а це не дуже близько. Муж займається на цих тренажерах, але дуже рідко, частіше ми катаємося на велосипедах в парк або до моря.

Наступний запис

2015-04-30 23:45

Дерева з квітами приголомшливо красиві.

8
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.