2015-03-31 20:17

Київ

У нас всі гілки дерев у ці дні були оповиті слизьким крижаним панциром, потім стало трохи тепліше і пішов дощ. З даху постійно барабанить по козиркам над балконами й знову в кімнатах напівтемрява, як це було минулої зими. На мокру вулицю абсолютно не хочеться виходити. От якщо б виїхати кудись в теплі краї на час негоди.
Дуже хочеться кудись вибратися. Де б і собі знайти машину часу? Хочеться знову повернутися в літо або ранню осінь, помилуватися широкими просторами #Дніпра та оригінальними #будівлями #Києва , подихати свіжим, теплим повітрям, підставити обличчя сонечку. Як уже набридла ця зимова погода!
Мені в Києві дуже сподобалося. Особливо добре запам'ятався момент, коли я вийшла на станції "Дніпро" і стояла на #мосту дивилася вдалину на могутній Дніпро, на маленькі #кораблики , які борсалися на його величезному тілі, на безкраї #простори , на нові #висотки вдалині!
5

Коментарі 10

  • 2015-04-04 20:57
    Неймовірно полюбляю Київ! Досі пам'ятаю перше враження від Києва, коли багато років тому вперше приїхав туди поїздом. Дух захоплювало під час переїзду через Дніпро, коли я побачив схили правого берега, Лавру, та величезну Мати-Батьківщину...
    • 2015-04-10 22:59
      Так, дійсно місто величезне і багато історичних подій пов'язано з ним.
  • 2015-04-06 23:54
    Цьогорічна весна у столиці як примхлива жінка, кожен день демонструє власний характер. Ось і не Вербну неділю вранці було сонце, в обід здійнявся неймовірний вітер, а далі ще й сніг пішов.... Правда коли проїзджаєш через мости могутнього Дніпра, то відчувається як пробуджується природа, навіть течія могутньої ріки ніби говорить я здатна знести все старе і принесу Вам оновлення. Ще якісь два тижні і Київ забуяє повним цвітом. Раджу всім відвідати ботанічний сад поблизу метро Печерська, або хоча б поруч із м. Університет. Брунька на магноліях уже готові розпускатися і от-от настане найлюбленіша пора для фотосесій.
    • 2015-04-10 23:14
      У нас теж всі попередні дні була мінлива погода. І дощ заливав все навколо, і сніг сипався, і навіть невеликий град, а після визирало ненадовго сонечко і знову починалося все по колу, але сьогодні нарешті сонце світило весь день. 
      Якби у мене було більше часу і можливостей, я б із задоволенням влаштувала велику фотосесію і багато чого сфотографувала в Києві. Можливо, що в майбутньому це у мене вийде, але не зараз.
  • 2015-04-10 19:20
    Так, Дніпро це одна з найвеличніших річок усієї Європи. Дуже велика та могутня річка, біля якої заклали не одне місто в Україні. Також, найбільша та найвідоміша вулиця міста - Хрещатик. Це сердце країни!
    • 2015-04-10 23:08
      Так, Дніпро могутній і широкий. Я уявляю, що комусь потрібно їхати щодня на роботу з одного його берега на інший та бачити у віконце як він змінюється в залежності від пори року й від погоди. А щодо Хрещатика я читала, що вулиця ця завдовжки всього 1 кілометр, це правда?
  • 2015-04-12 23:57
    А первые (верхние) два фото сделаны с едущего поезда метро... подъезжаете к станции метро Левобережная... вид Русановки... родные места
    • 2015-04-13 00:02
      Да, Вы всё верно сказали. Фотографии сделаны были из едущего поезда!)))
      • 2015-04-13 00:13
        :))) и "Комод" расположен на ст.м. Левобережная, а по другую сторону - высокая гостиница, вид с моста-метро на самой станции Левобережная (кольцо и развязка), что вы сфоткали... вы прямо таки обзор сделали моих родных мест.
        • 2015-04-13 00:20
          Я тогда жила в гостинице "Турист" и когда выходила гулять - фотографировала близлежащие окрестности)))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.