2015-03-03 02:07
#Харків / прогулянка.
Мені подобалося влітку бувати в Саду #Шевченка (там встановлено йому #памятник , що Ви бачите на двох останніх фото), де багато яскравих квіткових клумб, де є чудовий фонтан та неповторний каскад, кіноконцертний зал та різні пам'ятники, зоопарк та дельфінарій, де завжди чутно караоке та дитячий сміх. Там люди просто неспішно гуляють або сидять на лавочці та розмовляють один з одним, позують художникам, їдять морозиво, милуються фонтанами, а діти навколо них грають на дитячому майданчику чи катаються на поні, або на конячці в кареті. Також мені подобається гуляти по зоопарку, годувати тварин смачненьким. Щоразу, проходячи повз дельфінарій, люблю розглядати милих дельфінів через віконце, а потім спускатися вниз до каскаду.
У центрі, на Радянській люблю бувати, мене приваблюють своєю енергетикою #Успенський та #Покровський собори, їх #купола та навіть смачні пиріжки, які печуть в монастирській пекарні. #Благовіщенський собор мені подобається своєю зовнішньою красою. На площі Конституції біля Історичного музею іноді годую голубів з долоньки. Часто заходжу в свій улюблений магазин солодощів "Ведмедик", а потім у книжковий магазин, який знаходиться поруч з Успенським собором та вибираю там собі чергову книгу. Обожнюю гуляти в сусідньому сквері "Вічний вогонь" та роздивлятися картини художників, чи саморобні #сувеніри , які там продають з лотків.
Після спускаюся сходами вниз, до річки. Люблю там гуляти по #набережній , по доріжках скверу, а потім вийти до човнової станції та мосту закоханих.
13

Коментарі 5

  • 2015-03-03 05:02
    Ніколи не була в Харкові, але сподіваюся, що побуваю. Кажуть, там є недорогий ринок речей. Зараз це дуже актуально))) 
    Фотографії цікаві та змістовні, як ніби відвідала екскурсію по Харкову. Спасибі за фотозвіт)))  
    П.С. Такі величні церкви!
    • 2015-03-04 19:48
      Так, у нас в Харкові є величезний речовий ринок. Мені здається, що його важко обійти за один день. Там дійсно можна знайти дешеві речі, але потрібно докласти зусилля, довго колесити по ринку, щоб зіставити вартість та порівняти з іншими схожими речами, так як ціни сильно коливаються в різних місцях.
  • 2015-03-03 05:32
    Цікаво так дивитися фотографії Харкова. Я там вчилася! Згадалися студентські роки. Спасибі Вам))) Давно там була. А де це там таких ляльок продають? Ех, зараз би сісти до цієї конячці і прокотитися по Харкову. Набережна, сквер, монастир...
    • 2015-03-05 20:30
      Ой, як цікаво, а Ви де саме вчилися в Харкові, в якому ВНЗ? Студентські роки одні з найщасливіших у житті багатьох людей.
  • 2015-06-14 15:14
    Харків треба відчути та зрозуміти... коли ти вперше туди потрапляєш, мало кого це місто зустрічає теплом та пасмішкою, але, як тільки ти покидаєш вокзал та потрапляєш до центру - ось тут і починається казка! Неймовірна площа, одразу ж у центрі знаходиться парк, чудові куточки, де хочеться просто посидіти! А люди! Вони неабиякі! Дуже люблю це місто! До речі, я також навчалася у Харкові! Це місто молоді! Це ще один величезний плюс до всіх інших у його скарбничку!

Наступний запис

2015-03-02 03:39

#Харків. Мої фото.

8
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.