2015-04-16 00:30

Чи безпечні дитячі майданчики біля Вашої оселі?

Безпечним покриттям на дитячих майданчиках є зазвичай #пісок , газон, гумова #плитка . Всі ці #покриття здатні пом'якшити падіння малюка та не допустити появи серйозних травм. Однак часто можна бачити як з-під витоптаної трави або піску навколо гойдалок та #гірок стирчать частини бетонної основи.
#Пісочниці зазвичай виконані з дерева. Необхідно звертати увагу, щоб на них не було відколів, задирок, виступаючих цвяхів через які дитина може поранитися.
Зламані #гойдалки можуть бути без спинки чи без поручнів. Часто бувають обірвані ланцюги, на яких тримається сидіння або замість дерев'яного сидіння зіяє діра.
8

Коментарі 2

  • 2015-04-18 16:30
    Тема гаряча, але мало кому цікава з відповідальних осіб. Бетонні пісочниці, залізні арматури, які колись утримували щось, але їх забули прибрати; недбало вкопані ті ж самі гойдалки і горки - в нашому місті декілька років тому дитину забило горкою, яка хитнулась і впала, коли на неї вліз малюк. Немає огорожі біля майданчиків, а поблизу нерідко - дорога. В сусідньому дворі, не зважаючи на достатню площу, майданчик вирішили розмістити компактно, щоб не рівняти землю. Ось і вийшло, що дві гойдалки, пісочниця, карусель, гойдалка-дошка та горка-комплекс розташовані так щільно, що уникнути зіткнення з гойдалкою досить важко, тому батьки весь час міцно тримають дітей за комірець. 
    Зрозуміло, що дивитись за малюком - обов'язок матері, але в 21 сторіччі невже не можна подбати про саме найцінніше, що в нас є і створити безпечний простір для малюка? Дуже сумно.
  • 2015-04-20 15:00
    Оцінили і ми вже якість наших майданчиків на собі. В мого синочка дуже світлий комбінезон і от ми попрямували в пісочницю, я не така мама, що якщо дитина впала і забруднилася починаю втрачати свідомість, ну забруднився і що з того, виперемо, почистимо і все буде добре, та зараз трохи не про це, який же чорнючий пісок в пісочниці і його ну так мало, що просто жах, тому погралися ми в земельці і пішли чорні вже далі на гойдалки, тут ситуація краща, але їх так мало чи то дітей забагато. Майданчиків багато, але один з них вподобали собі "романтичні парочки", які полюбляють ще вранці починати святкувати сьогоднішній день, а на інших багато недоліків але головне, що на них чисто, от ще б піску і взагалі добре було.

Наступний запис

2015-04-15 21:51

Дитячі майданчики.

9
7

© 2010 - 2024. Всі права захищено.