2015-02-20 19:54
Влітку ми їздили у гості до моєї подруги, яка живе в Полтавській області, в місті Комсомольську. Вона запросила нас на відпочинок у вихідні. Я навіть не думала, що в цьому місті така краса. Там чудова природа, місто дуже зелене та привітне, там якось легко дихається. Я відразу звернула увагу на благоустрій у місті: прекрасний міський парк, обладнаний гойдалками, гірками для дітей, фонтанами, лавочками, через центр міста протікає річка, в якій плавають білі та чорні #лебеді , через річку перекинутий сучасний металевий міст, який веде до нової церкви. Усюди квіти. А ще майже на кожному кроці зустрічаються незвичайні металеві тематичні статуї. Подивіться, на фотографіях вони теж є. За містом розкинувся шикарний піщаний #пляж - я стільки піску ніколи ще не бачила. Ми добре відпочили у моєї подруги в Комсомольську: купалися, грали з дітлахами, ловили рибу, смажили шашлики, гуляли по парку цілий день та годували з рук лебедів. Це був чудовий відпочинок, який завжди приємно згадувати.
4

Коментарі 2

  • 2015-02-21 08:21
    Давно не була в Комсомольску, хоча живу поруч із ним, хвилин 20 їзди. Місто в мене завжди асоціюється зі спокоєм, гармонією. Ніхто нікуда не поспішає. Немає особливої суматохи. Пам'ятаю цих лебедів. Біля них завжди намагаються весілля фоткатись. Але спочатку лебедів було більше. Щодо благоустрію міста згодна з Вами. Дуже чисте місто
    • 2015-02-21 20:45
      Так, місто дуже привітне, я теж помітила, що все там якось гармонійно. У мене це місто асоціюється з маленькими курортними містами Криму, там теж нема ніякої суматохи та нервової напруги. Мені здалося, що Комсомольськ - це райський куточок. Думаю, що треба за це подякувати проектувальникам та меру міста. А ще всим тим чудовим людям, які там живуть та цінують ту красу, яка є навкруги, які бережуть своє місто, лебедів, яскраві квіти, зелені насадження, водні ресурси та один одного.

Наступний запис

2015-02-19 23:26

#Транспорт у Києві

12
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.