2015-02-28 01:26
Продовжую серію фото про акваріум.
Для акваріума ми купували ось такий чорно-білий #грунт в зоомагазині. Там можна було вибрати фракцію грунту крупніше або дрібніше, але ми зупинилися на такий. Занадто дрібний грунт я не хотіла купувати тому, що його не зручно промивати, коли в акваріумі міняємо воду. Для прикраси дна ми вибрали маленький замок та напіврозбитий глечик, зроблені з глини.
В акваріумі у нас росте кілька видів акваріумної трави. На воді плаває дрібна ряска та більш велика за неї #трава - пухнаста #пістія , яку можна побачити відразу на кількох фото нижче. У середній товщі води вільно плаває #роголістник та #елодея . На дні лежать кілька круглих кульок кладофори кулястої. Посаджені в грунт валліснерія, ехінодорус, кабомба, людвігія, криптокорина і лобелія.
6

Коментарі 4

  • 2015-02-28 16:53
    Ніколи в мене в житті не було акваріуму. А мій чоловік сам склеїв його. Купив рибок, рослини, креветки. І тепер в нас їх вже два - один для дорослих риб, інший для маленьких. Дуже цікаво спостерігати за рибками. Ніколи б не подумала, що це так захопливо. Такий охайний, доглянутий акваріум у вас. Ви знаєте назву рослин. Для мене вони поки що - як кущ, як дерево. Такі назви)
    • 2015-03-06 21:04
      У нас теж кілька акваріумів. Мої гуппі дуже добре розмножуються, а мальків ми пересаджуємо в акваріум меншого розміру. Креветок ми теж тримали окремо від риб, але зараз їх вже у нас немає. Дійсно, за рибками дуже цікаво спостерігати, це заспокоює та навіть виліковує. Кілька разів складалося у мене так, що я хвора застудою спостерігала за рибками - висока температура починала відразу ж у мене падати. Так що я називаю це риботерапіей.
  • 2015-03-02 15:07
    Скільки у вас літрів акваріум? І скільки всього рибок та інших мешканців. По фото мені здається, що у вас велике перенаселення. І нащо промивати грунт? Тим більше, що у вас є рослини, які вкорінюються. Раз на тиждень підміна води, приблизно раз на місяць чистка фільтра і прибирання з акваріуму залишків життєдіяльності рибок спеціальним сифоном. Від катушок краще позбавитись – від них більше шкоди, ніж користі.
  • 2015-06-15 15:16
    Якщо в акваріумі встановилася рівноважна біосистема, то повністю воду міняти і чистити грунт не слід, це тільки нашкодить. А що це у вас за рептилія? Схоже на саламандру. Вона добре уживається з рибами або існує в окремій посудині?

Наступний запис

2015-02-26 15:35

#Відпочинок на дачі (продовження)

7
12

© 2010 - 2024. Всі права захищено.