2015-02-08 10:48
Я впевнена, що для успішного соціального розвитку та для отримання навичок піклування та співчуття, маленьким діткам треба мати власного #ДомашньогоУлюбленця . Це навчить їх відповідальності, обов’язковості та доброти.
От і для свого синочка я зараз вибираю, яку саме тваринку придбати. Найбезпечнішими виглядають #рибки , бо захворілу чи померлу рибку легко непомітно замінити на нову, маля не буде травмуватися. Доглядати за ними легко, єдина дія, доступна малюкові – насипати корм. Але рибок не погладиш, не поспілкуєшся з ними. Пташку теж на руках не потримаєш, хоча догляду за нею побільше. Накормити, напоїти, синуля може допомагати в клітці прибирати.
#Кіт чи #Собака для мене, напевно, будуть занадто серйозними жителями, адже я раніше не мала жодної тваринки вдома. Боюсь, що не знатиму, як їх виростити та правильно доглянути. Поки що спинилася на #хомячок або #морськаСвинка . І погратися з ними можна, і навіть погуляти, і малий навчиться піклуванню. Хто що порадить?
4

Коментарі 4

  • 2015-02-08 11:49
    Это правильно! Единственное, что нужно учесть, что хомячки, крысы (не знаю как свинки) живут только 3 года. К их смерти нужно быть готовым и ребенку как-то объяснять.
  • 2015-02-08 13:03
    Купіть краще собачку, вона стане вірним другом і товаришем. Ви ніколи не пошкодуєте, бо отримаєте нового члена родини. Собаки дуже віддані, та й сину буде цікаво гратися з цуциком) 
    Ну а там вирішувати вам)
  • 2015-02-09 13:18
    Можна взяти мишу-піщанку, вони дуже грайливі, за ними цікаво спостерігати, можна без проблем брати на руки. У догляді вони абсолютно невибагливі - чистити клітку можна раз в 10 днів, колосок можна міняти раз на тиждень, тільки от воду треба постійно свіжу давати. І плюс ще в тому, що від них немає такого стійкого запаху, як від інших тваринок.
  • 2015-02-09 14:37
    У нас була пташка. Дійсно, з нею не пограєшся, але мала обов'язково її годувала, яблучко давали чи крейду. Коли я прибирала в клітці, то доня витирала всі помиті кормушечки та палочки рушничком. Ввечері сама накривала пташку рушником, а зранку сама її будила. Коли пташки не стало, то ми просто сказали, що вона полетіла у віконечко до сонечка. Малій було тоді 2 роки, сприйняла нормально.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.