2015-01-11 21:21
Я завжди дуже любила вишиті сорочки, вони навіюють мені якесь особливе тепло, відчуття ніби я повертаюсь до бабусиної хати і навіть відчуваю запах розтопленої печі. Та в останні роки вишиванка стала вже не просто національним одягом, а трендом номер один! Я вже маю дві сорочки, але зупинитись не можу, кожного разу, як бачу десь гарненьку вишивку, хочеться ще одну. Коштують вони не так-то й мало, та й не завжди можна підібрати підходящий розмір з потрібною вишивкою, то ж я вирішила вишити собі сорочку самостійно) Часу в мене зараз вдосталь, та й вишивати я завжди любила. От Миколайчик цього року і приніс мені сорочку з канвою під подушку, а я приступила до праці.) Сподіваюсь вийде гарно, а поки ділюсь з Вами своїми маленькими результатами.
2

Коментарі 4

  • 2015-01-12 00:02
    Дуже гарно) Та дуже в тренді. Нажаль не всі мають схожі таланти, в мене руки як в тюленя, коли справа іде до вишивання-шитва-плетіння-в'язання та усього такого)) А Ви - молодець) Впевнена, все вийде супер. Можно і бізнес невеличкий організувати) Так тримати) Заздрю Вам по-доброму та чекаю на наступні фото!
    • 2015-01-12 19:58
      Дуже дякую) Думаю і у Вас все вийде, якщо дуже захочеться)
  • 2015-01-12 00:08
    У вас дуже гарно виходить, продовжуйте і далі. Сподіваюсь побачити кінцевий результат. Сама вишиваю зараз картину в вигляді великої машини, робота достатньо кропітка, але мені подобається. Заняття вишивкою допомогає розслабитись та відпочити від буденних справ.
    • 2015-01-12 20:00
      Дякую за підтримку:) От мене на великі картини не вистачає. Мама навіть колись так бажання вишивати мені відбила, що я кілька років голку до рук не брала)) Я попросила її картинку вибрати мені, а мама вирішила грати по-крупному: взяла велику картину з рожевими фламінго)) досі згадуємо

© 2010 - 2024. Всі права захищено.