2015-01-17 20:03
В житті будь-якої людини значну роль займає #робота : вона дає нам кошти для існування, з’їдає багато часу, для декого стає навіть єдиною втіхою. Але більшість людей, напевне, з превеликою радістю відмовились би працювати, якби мали достатньо грошей. Зрозуміло, #праця не всім приносить насолоду, але якщо професія, яку Ви обрали, - Ваше #покликання , то трудові будні не стануть ярмом. Але як зрозуміти в 17 років, що тішитиме душу не рік, не два, а десятиліття? І коли стануть доступні для всіх бажаючих, незалежно від достатку, деякі навчальні заклади? І чому інколи батьки «краще» знають, на кого потрібно вчитись їхній дитині? І невже престижна, але обридла робота може приносити заводовлення?
Ось і маємо вчителів, яких дратують діти. Лікарів, які виписують рецепти по шаблону. Як же багато навколо людей, що займають чиєсь місце, чиюсь посаду, працюють без ентузіазму, з нетерпінням очікуючи, коли робочий день добіжить кінця!
3

Коментарі 2

  • 2015-02-01 15:11
    А кто вам мешает получить образование по интересам? Родители считают своей обязанностью дать ребенку образование. Пусть они ошибаются с выбором, но молодой человек может учиться дальше на той специальности, что ему до души. Не нужно винить родителей в своей несостоятельности.
  • 2015-02-02 13:07
    Речь идет о родителях, которые ставят вопрос ребром: или как я сказал, или ты мне не дочь (не сын). Им трудно взять в толк, как у них юристов (экономистов, врачей) ребенок будет просто повар, парикмахер, танцор, учитель. Разве в Вашей жизни нет таких примеров? И не каждый в 30 лет пойдет переучиваться. По разным причинам.

Наступний запис

2015-01-13 03:23

Як швидко плине час

5
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.