2015-03-29 23:43

Перший політ

Пригадаю свій перший #політ літаком. Враження кайфове! Хоч мене багато хто й лякав усілякими страшенними розповідями, які трапляються під час злету й посадки, наші пілоти справилися зі своїм завданням на «ура». Подруга, котра сиділа поруч, вхопила мене за руку й щось довго пищала)))) А мені було смішно, трохи лячно, бо все, що відбувається вперше, страшнувато))) Але, коли #літак відірвався від землі, я толком і не зрозуміла, що ми вже злетіли. Початок нашої #подорож |і до Німеччини стартував. Вид з вікна літака був божественний!
21

Коментарі 8

  • 2015-03-30 18:58
    Круто Вам, дуже заздрю) А мені поки не довелося літати, але колись цей момент настане) 
    Ви молодець, що не злякалися) 
    Фотки дуже круті, чекаємо фоток та розповідей з Німеччини. Дуже обожнюю цю країну! Думаю, Вам є що розказати)
    • 2015-04-02 23:12
      Та я вже неодноразово ділилася фотками та враення від побаченого в Німеччині, це ще були записи у січні, здається. Ще до розповідей про Венецію та Францію. Якщо Вам, дійсно, цікаво, опустіться вниз на моїй сторінці)))  
      Повірте, якщо Ви дуже чогось хочете й докладатимете зусиль для здійснення свого бажання, воно стане реальністю! У Вас усе попереду!
  • 2015-04-02 19:11
    Вам дуже повезло з погодними умовами - такі краєвиди. А ми з чоловіком у цьому році літали в засніжене Закопане в таку хуртовину, що крім туману та пухких хмар майже нічого не побачили. Доречі, чула в новинах, що компанія Візеір припинила в тому місяці співпрацю з Україною у зв'язку з військовими загрозами.
    • 2015-04-02 23:17
      От тобі й на. Шкода, бо в цієї компанії бувають гарні знижки. Мій політ у два кінці обійшовся приблизно однаково, як і квитки на автобус. Тільки автобусом треба було їхати 34 години (в саму спеку!), а літаком долетіли приблизно за 3. Я тоді була рада, як слон))))  
      Пухкі хмаринки теж, напевно, чудово виглядають)))))
  • 2015-04-02 19:24
    Всім привіт! Я ще ні разу в житті не літав на літаку. Хоча думаю, що це вже й не так страшно, як інколи розповідають. Подивишся навіть на фото чи відео, така висота, що аж дух захоплює. А як замислишся, що літаком керують всього лише два чоловіка й найменша помилка може дорого коштувати для всіх, то взагалі не пособі робиться.
    • 2015-04-02 23:21
      І Вам привіт)))) 
      Ой, ну якщо так розмірковувати, то автобусом чи поїздом теж краще не їздити. Ніхто і ніде не застрахований. Всяке буває... В житті треба хоч раз спробувати те, чого дуже боїшся, але дуже прагнеш! Усе, що нове для нас, трохи лякає. Але на то він і адреналін))))) Не бійтесь!
  • 2015-04-07 04:55
    Фотографії прекрасні, а небо беспорно з літака виглядає незрівнянно красиво. Трохи поділюся своїми відчуттями. Раніше я до безумства боялася літати. Це псувало багато моментів, особливо пору, пов'язану з відпочинком. Вперше напередодні польоту у мене почалася моральна тряска. Прямо за тиждень мені почали снитися кошмарики: падіння літака і незрозумілі діти з жахливими переляканими очима. Однак політ пройшов в принципі задовільно. Зате в наступний політ наш літак потрапив у дві буйні повітряні ями. При цьому весь салон в один голос ахнув, а в мене блискавично з'явилося відчуття ніби шлунок незрозумілим чином потрапив в рот .. дуже різко занудило і тіло стислося.
    • 2015-04-07 23:01
      Ого, я б в такому випадку, напевно, не лише "ахнула б", а кричала б як навіжена:) То нам дуже пощастило, що політ пройшов так гладко. Напередодні я зовсім не думала про різні повітряні ями, бурі і т.д., була налаштована оптимістично. Добре, що мій настрій плавно перейшов у реальність.

Наступний запис

2015-03-26 23:37

Замок Хоеншвангау полонив мою душу

8
6

© 2010 - 2024. Всі права захищено.