2015-04-30 22:20

Чи розподіляєте Ви домашні обов’язки?

Існує думка, що чоловік не повинен займатися хатніми роботами: помити посуд чи підлогу, витерти пил, іноді приготувати їжу і т.д. Особисто я не бачу нічого поганого в тому, якщо чоловік/хлопець допоможе своїх коханій по господарству. І нічого з ним не станеться, якщо представник сильної статі матиме певні обов’язки. Я не вважаю, що місце жінки тільки на кухні, що дітьми повинна займатися лише мама. Домашнє #господарство краще вести вдвох, це зближає, породжує взаєморозуміння між обома половинками. А Ви згодні зі мною? Чи розподіляєте Ви #домашніОбовязки ? Жінка повинна усім займатися? Чи вона теж заслуговує на #відпочинок ? Як у Вас заведено?
8

Коментарі 4

  • 2015-05-02 20:42
    Я вважаю, що домашню роботу повинні робити як чоловіки, так і жінки. Зараз жінки працюють не менше чоловіків, тому приходячи з роботи теж валяться з ніг від утоми. Якщо чоловік фізично не сильно напружується на роботі, то немає нічого страшного в тому, що він, приходячи додому, виконає будь-яку роботу по господарству. Багато молодят разом займаються домашнім господарством і дуже від цього виграють, їх відносини більш гармонійні. Якщо чоловік сильно напружується фізично, працює як віл за двох, тоді звичайно більшу частину справ по дому повинна взяти на себе жінка. Адже такому чоловікові потрібен тривалий відпочинок для того, щоб відновитися.
    • 2015-05-03 21:19
      Я підтримую ті пари, котрі займаються багатьма домашніми справами разом. Поважаю чоловіків, котрі допомагають своїм жінкам і не кажуть: "Мити посуд - не чоловіка справа. Сама цим займайся". Це примітивний приклад, але суть така. А серед моїх знайомих є такі чоловіки, які не можуть навіть після їжі повитирати зі столу. Як на мене, це занадто.
  • 2015-05-04 13:51
    Коли ми працювали обидва по вісім годин протягом п'яти днів з двома вихідними, то завжди розподіляли обов'язки та робили все разом. Коли одружувались, я казала, що готувати теж буде допомагати, щось порізати, що б швидше закінчити. А зараз чоловік працює багато, цілий день на ногах, а я вдома працюю. Тепер сама пораюсь, бо він дуже втомлюється, хоча все одно у вихідні намається допомогати. 
    Знаю жінок, яким вже за п'ятдесят, а вона й на роботу сходить, й дома все зробить, й їсти зготує, ще й на городі встигне попоратися, а чоловік в цей час книжки на дивані читає.
    • 2015-06-15 15:42
      Це добре, якщо чоловік книжку почитає – хоча б духовно розвиватиметься. А так основна робота в більшості – диван рівняти та стежити, щоб сигнал телебачення не пропав. 
      Я обома руками за те, щоб хатні обов’язки не те щоб ділити, а саме разом виконувати. Ми, наприклад, живемо в місті, в квартирі. Ну, яка тут особлива робота чекає на чоловіка? Цвях у стіну забити, так то раз на рік або й рідше. Меблі щотижня не переставляємо, ремонт щомісяця не робимо. Так що при рівному навантаженні на роботі ми і хатні обов’язки виконуємо разом. Я їсти варю, чоловік то картоплю почистить, то цибулю поріже. Я поперу, чоловік білизну вивісить. Чистоту в квартирі також разом наводимо. Все дружно та швидко. І ніхто потім не ображається, що одна відпрацювала ще одну зміну після роботи вдома, а інший чудово розслабився та відпочив перед вечерею.

Наступний запис

2015-04-29 23:39

Небулайзер Rossmax – порятунок від хвороби?

14
10

© 2010 - 2024. Всі права захищено.