2015-01-25 23:21
Подорожуючи Німеччиною, не обминіть палац Німфенбург, котрий розташований на заході Мюнхена. Будівництво палацу як літньої резиденції було розпочато в 1664 році (тривало воно 11 років) на честь довгоочікуваного народження спадкоємця престолу Макса Емануеля, сина курфюрста Фердинанда Марії. Це один з найбільших палаців Європи, котрий оточує величезний парк. Палац був побудований у стилі бароко. Згодом замок неодноразово розширював свої кордони. Парк Німфенбург разом з палацом становить єдине ціле, що притягує туристів, неначе магнітом. Про сам парк розповім трішечки пізніше.
3

Коментарі 3

  • 2015-01-26 19:56
    Яка краса...Я в Німеччині була тільки у Марбургу та Франкфурті на Майні...все :( і у мене дуже не однозначні враження від цієї країни..і в архітектуному і в людському :) Просто я законтачена на людях, тож для мене люди - показник міста чи країни...а німці народ такий собі...цікавий ))
    • 2015-01-27 15:31
      Ви знаєте, особисто мені траплялися лише доброзичливі, чуйні та відверті німці. Дійсно, народ своєрідний, але так можна сказати про будь-яку чужу націю. Вони мають інший менталітет, у них інші цінності, якщо порівнювати з українцями. Але в цілому не можу сказати про них нічого поганого.
  • 2015-02-01 01:13
    Видно на фотографії, що парк дуже великий і простягається на кілька гектарів. Я б із задоволенням побувала в цьому парку, дуже люблю розглядати застосування різних стилів у архітектурі та благоустрої, фотографувати скульптури, малі архітектурні форми, оригінальні предмети в парковій зоні.  
    Ще на Ваших фото мене вразила кількість лебедів у ставку. Ви їх годували з рук?

© 2010 - 2024. Всі права захищено.