2015-01-17 17:56
Заводити домашніх тварин є нормальним явищем у сучасному світі. З чим асоціюється для нас поняття "домашній улюбленець"? В більшості випадків ми уявляємо щось пухнасте і страшенно миле, доглянуте і любиме, створіння, яке стає членом родини, і в більшості випадків ми уявляємо саме його - м'якого, теплого і затишного кота) Я, як і більшість людей, теж дуже хочу мати собі друга, який би мав свій власний характер, про якого можна піклуватися і захищати, якого можна гладити, пестити, тулити до себе коли захочеться, який не осуджує мене не свариться і не обманює, а просто любить мене за те, що я для нього роблю. Але, на жаль, втілити цю мрію для мене стало проблемою... Я живу в селі. Знайти кота не складає жодної проблеми, у багатьох родин можна знайти наймиліших кошенят, і зовсім безкоштовно. Привчити кошеня до туалету теж мені вдавалось. Що ж тоді завадило мені подружитися вже з двома пухнастиками? Щоразу, як я заводила котика, він знаходив дорогу надвір, там він ходив, де хотів, і в хлів, і до песиків у гості, і на побачення з чужими кицями... Віднадити котика від прогулянок на свіжому повітрі не виходить, кожного разу він повертається брудний і з "сусідами". Діти обожнюють котів, ледь не цілуючи їх, від чого в мене мурашки по спині!... Я заздрю жителям міст, через те, що вони миють своїх котиків раз у місяць, вони у них охайні і доглянуті. Себе перебороти не можу, в місто перебиратись тільки заради того, щоб завести кота теж не варіант... Знаю, що мало хто мене зрозуміє, та все ж може хтось щось порадить.
2

Коментарі 2

  • 2015-01-17 21:44
    Я в дитинстві в селі спокійно гралася з дворовим котом і нічого страшного від цього не було... так що просто не переживайте)
  • 2015-01-18 16:52
    Я також виросла в селі і у нас було дві кішки, які гуляли на подвір’ї, а попоїсти і поспати заходили в хату. Ми в дитинстві також їх тягали, вони з нами спали.. і нічого. Мама їх раз на тиждень купала з дустовим милом, раз на місяць давала щось від паразитів і слідкувала, щоб у них не було лишаю.

Наступний запис

2015-01-09 15:31

Новини про #соцмережу

2
6

© 2010 - 2024. Всі права захищено.