2015-01-23 23:55
Не можу не розповісти про ще одного домашнього улюбленця. Це подружка нашого Ірокеза - Піратка. З нами вона прожила 1,5 роки, а місяць назад ми її втратили, вона померла при пологах. Не змогла розродитися, хоча це в неї були уже не перші пологи. Вет. лікар сказав, що таке буває, коли вагітних свинок перегодовують і в них починається таксікоз (порушення обміну речовин). Не перегодовуйте своїх морських свинок, улюбленців тяжко втрачати!
1

Коментарі 4

  • 2015-01-25 21:35
    Співчуваю. Втрачати домашніх улюбленців дуже важко. А мені спочатку здалося, що це кролик. Думала Ви їх розводите. Важко утримувати морських свинок? Вибагливі вони? Завжди думала завести таку, але так і не зважилася.
    • 2015-01-26 23:48
      Ні, свинки не вибагливі тваринки. Чимось схожі на кроликів по утриманню. Головна їжа це сіно або зелена трава і зерно (корм в пачках), також дають моркву, яблучко, огірки, гарбуз, капусту, кріп, петрушку (хлібопродукти і не можна). Завжди повинна бути вода в поїлці. Міняти підстилку в клітці два рази на тиждень. Слідити за кігтями і зубами, щоб вони їх зтачували. Випускати побігати по квартирі і брати на руки (вони ласку люблять).
      • 2015-01-27 21:55
        Дивлячись на те, що вони їдять, і як виглядають, дійсно можна переплутати з кроликами) А водичка повинна бути свіжою у любої тварини) Якщо не зточуть зуби та кігті, що тоді робити? Самому заточувати, ножицями чи пилкою? Дивовижно. Ласку люблять - тому і шуба така гарна, так і хочеться пригріти та прилащити))
  • 2015-01-29 13:00
    Я до недавнього часу взагалі не розуміла прикола в саме в цих тваринах - я не розуміла як їх тримати вдома, в квартирі. В мене колись в бабусі жили ці свинка, але це було господарство в селі, і тримали їх в клітках разом з кроликами, оскільки вважається, що морська свинка бере на себе всі хвороби якими хворіють кролики. Але одного разу будучи в гостях у своїх друзів - побачила що їхні діти носяться не то з кроликом, не то з котом, придивилася ближче - морська свинка. Діти носяться , граються, всі щасливі і довольні . то чому б і не тримати)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.