2015-02-20 12:38
Яку #автівку краще придбати?
Зрозуміло, що вибір #марки і #моделі #авто залежить від особистого #бюджету , складу родини, та потреб у власному транспорті. Річ про те, чи збираєтесь ви їздити на ньому по "паркету", чи дорога до вашої фазенди часто-густо в ямах та колдобинах, які тільки #джип може подолати.
Я хочу запитати про інше: краще придбати автівку з дизельним турбомотором, чи з тим, який у якості пального використовує звичайний бензин? Це питання в мене виникло тому, що завжди із білою заздрістю споглядаю на бензозаправці за тими водіями, які заливають у бак своєї конячки дизель, який завжди суттєво дешевший за #бензин , тім паче, якісний А92 чи А95.
Але, випадково, я почула, що дизельне пальне має тенденцію до загустіння в холодную пору року. Адже, відомо усім, що Київ, це хоч і не крайня північ, але морози 20 і 30°, навіть у лютому чи березні, не є чимось дивовижним. От я і міркую: як же то буде з тим дизелем, якщо вдарять морози?
Мабуть, хтось має досвід використання автівок з дизельними двигунами у зимку, то було би цікаво почути їхню думку.
8

Коментарі 4

  • 2015-02-20 14:05
    А о газе не подумали?
  • 2015-02-21 20:23
    Ви шуткуєте, мабуть? Мені не відомо, що є такі моделі автомобілів, принаймі, у лінійці Ауді, Мерседес-Бенц, Пежо, Рено, БМВ, Вольксваген нічого такого немає. Є гібридні авто з електричним акумулятором, на якому можна проїхати десь 200-400 км, але такі авто дуже дорогі, та й де ви будете їх підзаряджати? До того ж, я є прихільницею німецьких авто і по собі знаю, що міняти марку дуже стрьомно: треба звикати що та й де знаходиться та ін. Просто в мене ніколи не було авто з дизельним двигуном. А в загалі, я вважаю, що авто потрібно міняти кожні 5-8 років до 100, максимум 150 тисяч км пробігу, інакше вартість ремонту буде астрономічною.
    • 2015-02-22 18:14
      Я взагалі не розбираюся в машинах, але в знайомого Вольцваген перероблений саме на газ і зараз він реально сміється з усіх водії, витрачаючи на 100 км близько 80 грн.
  • 2015-02-23 14:38
    VW - тобто Вольсваген, перероблений під газ, - це круто. Є лише одна, така маленька деталь: якого він року випуску? Вірогідно, цей Вольксваген ваш ровесник.  
     
    Адже. я є прихильницею Ауді. Якщо вдасться придбати авто по акції, то гарантійний термін обслуговування може бути не два роки, а п'ять. Сервісне обслуговування треба проходити лише після 30 тис.км (вірніше до того, як буде на спідометрі 30 тис.км), але не ріже одного разу за два роки. Гарантія на кузов - 10 і більше років. Але, гарантійні обов'язки виробника зберігаються тільки у разі дотримання термінів проходження сервісного обслуговування, притому тільки на СТО, які мають відповідну ліцензію.  
     
    До того ж, сучасні типи турбо двигунів не можуть бути переобладнані під інше пальне. Півлітру дизеля, або бензину на 100 км - це нормально споживання. Ми любимо подорожувати на авто. І я ніколи не бачила у Європі, щоби на бензоколонках якісь авто заправляли газом. 
     
    Ваш знайомий - людина смілива і креативна. Як то кажуть: хто на що вчився. От і ми, навіть гадки не маємо і не бажаємо мати, як воно працює. Сіли та поїхали: всіх ділов то. На СТО зроблять своєчасно все необхідне. Навіщо заморочуватися? Кожен має займатися своєї справою, а не так, що і жнець і на дуді грець.

Наступний запис

2015-02-19 14:19

Чи це добре пити #полівітамини?

0
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.